Cevap: # Yevgen Konoplyanka

Olsun, varsin bu oyuncu karavana olsun. Senin yazdigin 376733 oyuncudan eser kalmadi senelerdir.

Ama yine soyluyorum, fazla heyecan yapmayin ve bekleyin turnuvayi. Bugun Ukrayna'da tek bir oyuncu bile iyi degildi. Yinede standartlarina gore kotu olsada ilk yarida en iyileri Konoplyanka'ydi.

kendini kandirmissin da bizi kandirma, ayrica 376733 oyuncunun ismini ver, 10 taneden fazla adam yazdiysam ne olayim. uyduruk adamin oynamadi diye bizi yeme burda

Stancu izlenimi verdi bana.

Yetenekli, cabaliyor ama olmuyor.

kendini kandirmissin da bizi kandirma, ayrica 376733 oyuncunun ismini ver, 10 taneden fazla adam yazdiysam ne olayim. uyduruk adamin oynamadi diye bizi yeme burda

Sirf scout rutbesindeyken 10'dan fazla adam yazmistin ve hic birinin ismini suan hatirlayamiyorum dogal olarak. Eminim hatirlayanlar vardir.

işte videodan yada dandk takımlara karşı yapılan maçlardan oyuncu izleyip beğenmek böyle bir şey arkadaşlar,açık söyliyim bu adamın videolarını izleyince ben de "vay be ne oyuncuymuş,gelsin tek başına uçursun sol kanadı" gibi düşünmüştüm ama karşısında düzgün bir takım ve iyi oyuncular görünce kumaşının o kadar da iyi olmadığı ortaya çıktı.türkiye ligi'ne gelse iş yapar mı,yapabilir çünkü bizim ligimiz de ukrayna ligi kadar dandik bir lig,ama sırf ligde iş yapacak adama bir sürü para döküp hem de yabancı kontenjanımızı doldurmaya gerek yok,elimizde bu oyuncu kadar iş yapabilecek culio ve pino var zaten,bize daha iyisinin gerektiği(Sercan Sararer bu adamdan çok daha üstün) bariz şekilde görüldü.

Ben ve Mehmet Oguz'dan baska burada bu adami izlemis biri oldugunu zannetmiyorum. Onun icin tek maclik ahkam ve yorumlarinizi ciddiye almam soz konusu bile degil. bekleyin ve gorun.

ohhh beee sonunda bu adamin 90 dakkasini izledi millet ve ne bok oldugunu , yada olmadigini gördü millet

uyuz oluyordum su adamin ismini duyunca

Ben ve Mehmet Oguz'dan baska burada bu adami izlemis biri oldugunu zannetmiyorum. Onun icin tek maclik ahkam ve yorumlarinizi ciddiye almam soz konusu bile degil. bekleyin ve gorun.

hocam sanırsam bu arkadaşın alexis sanchez ve afellay'dan iyi olduğunu söyleyen sendin,tamam bir çok maçını izlemiş olabilirsin,bugün en kötü gününde de olabilir ama bir oyuncuyu överken böyle desteksiz sallarsak sonra takımımıza geldiklerinde önceden oluşmuş ön yargıdan dolayı normal üzeri çıksa bile ala ala bunu mu aldık diyecek insanlar..

Bir gerçekten de bahsetmek gerek.

Bu adamın patenti Mehmet Oğuz'a aittir :ka21:

Konopylynka hakkında ileri geri konuşanlar laflarını çok pis yicekler. Bu mesajı unutmayın, ama ondan sonra burda kimse ben futbol biliyorum diye yorum yazmıcak. Siz gidin anca Forlanı, Berbatovu nerde işi bitmiş adamlar var onlara sahip çıkın.

Hala akıllanmıyorsunuz ya birsey demiyorum. Bir cacık olmaz bu Türk takımlarından.

Olay Konoplyanka'dan çıktı, ego savaşına dönüştü.

Geri
Üst Alt