Cevap: # Yevgen Konoplyanka

Yalancıyı dilenci....?

anlamadım ne demek istiyorsun ? cümlenin fiilini yemişsin benden nasıl anlamamı beklersin. ben izledim ve koşuları seçimleriyle begendim . bir maçlık sönük performansı oldugu belliydi . herkes bunu anlayabilir.

anlamadım ne demek istiyorsun ? cümlenin fiilini yemişsin benden nasıl anlamamı beklersin. ben izledim ve koşuları seçimleriyle begendim . bir maçlık sönük performansı oldugu belliydi . herkes bunu anlayabilir.

O zaman daha önceden tanıyorsundur ama Konoplyanka'yı herkes ilk defa izliyor.

Olm kimsenin ismini duymadigi, varligindan haberi olmadigi Pabon bile (!) daha cok etkiledi forumu :D

Ama HakTan'in dedigi dogru tabi. Bir macta, hele ki hazirlik maci ise, oyuncuya kötü diyemeyiz.

Dikkat ederseniz zatne en cok varlik gösteren adam Konop idi Ukrayna da. Genel olarak kötü oynadi Ukrayna.

Sheva bile 2 tane 100%'lük pozisyon kacirdi.

Amaci futboldan baska hersey olanlara anlatamazsin bunlari.

neyse arkadaşlar,bence bu konuşmaları uzatmanın bi anlamı yok,eminim ki fatih terim bu adam hakkında en az bu forumdakiler kadar bilgilidir ya da bilgilendirilmiştir,bugünkü maçı da izlemiştir,bu adamı almak isterse ve alırsa söyleyecek sözümüz olmaz demek ki bugünkü maçta biz yanılmışız deriz

Hocam mevzu konoplyanka degil. Mevzu bizim taraftar hala nerde sönmüş adamlar var, onlara sahip çıkıyor. Zamanında Ribery geldiginde bonus deniyordu ne oldugunu gördük, elimizden nasıl kaçtığıda ortada. Bize dünya yıldızı diye yutturanları da gördük. Eğer CL'de başarılı olacakan.

Falcao Falcao olmadan alıcaksın

Hulk Hulk olmadan alıcaksın

Dzeko Dzeko olmadan kapıcaksın.

Ama sen forlan, reyes , ronaldinho istersen avrupada gelir seni M.kharkiv'de tokatlar, Trömsoda tokatlar, Adını ömrün boyunca duyamacagın Karpaty Lyviv'de 90 da çakar gider.

Sen Liviv 90'da çakınca ne kadar tatmin olmuşsun öyle yav.

Biraz usturuplu ol, biraz ağır gel burası Galatasaray Formu, bu ne hırstır kardeşim. Birilerine kızıyosan da doğrudan ona kız, Galatasaray'ı kullanıp millete hırsını göstermeye çalışma kardeşim.

Bunlar ama Leandro Damiao'nun nasıl Brezilya milli takımının forveti oldugnu da anlamazlar ama. Sadece bu adam bir maçta izlerler, bu adam kötü derler. Konopylankaya kötü diyen adam bıraksın futbol konuşmasın arkadaş.

Galatasaray Pabon'la, Konoplynka'yı alsın. En az CL'de yarı final oynar.

Pabon'u kaç defa izledin Allah aşkına ?

Yalnız 3 yıldır bu forumdayım ve Görkem Akıtürk kadar futboldan anlamayanı görmedim, bakın ortada ne hakaret var ne bir şey ama yıllardır sunduğu görüşlerin hiç biri tutmadı ve hep yanıldı, bu da bir istikrar tabii onun kadar iyisi yok bu konuda o yüzden söylediği her şeyin tersinin doğru olduğunu varsayabilirsiniz.

O zaman daha önceden tanıyorsundur ama Konoplyanka'yı herkes ilk defa izliyor.

Adam sana ettiğin küfürün fiil kısmını soruyor, sen kıvırıyorsun. Kendinizi çok mu akıllı sanıyosunuz millete eylem kısmını çıkartıp küfür cezasından kurtarmaya mı çalışıyosunuz?

Ökkeş Abi'yi bile sinirlendirdiniz ulan.

Adam sana ettiğin küfürün fiil kısmını soruyor, sen kıvırıyorsun. Kendinizi çok mu akıllı sanıyosunuz millete eylem kısmını çıkartıp küfür cezasından kurtarmaya mı çalışıyosunuz?

dimi abi farketmedim dur bi sanal ortamdaki haklarımı kullanıyım .

Yalancıyı dilenci....?

Sevgili Namık ve diğer moderatör arkadaşlar, Hakan Tan denen adam aleni bir şekilde küfür etmektedir, eğer bu şekilde küfür etmek serbest olursa millet çeşitli uzuvlara girer eylem kısmını noktalı bırakır ve küfür etmemiş olur haberiniz olsun.

Bir anlık birşeydi Yunus Emre'den özür diliyorum.Oldu mu?

Geri
Üst Alt