Cevap: # Yevgen Konoplyanka

Ben hala seviyorum Cana'yi. Keske Melo kadar iyi topcu olsaydi da Melo degilde o kadroda olsaydi. Harbiden ADAM idi.

Neyin savasini veriyorsunuz beyler?

cana iyi bir on lib

mete mustafa sarp mesajlarini cikarsana ortaya, ya da cetin gungor, ya da baskasi fln

sagol kardes sorarsam copy paste edersin

Lan Mete sıkışınca hemen Cana'ya sarıl, fikirlerim 1 gram değişmedi bu arada:ka21: La senin Annan, Jacques Momha, Çetin falan bunları gündeme getirmiyorum bak hiç dikkat edersen. Momha diye diye 2 sene başımızın etini yedin adam oynamadan Manisa'dan kovuldu:ka21:

cana candı ya bence oyuna topu fena sokmuyordu uzun pasları falan cok iyiydi.. ve o takımımız gercekden berbat ötesiydi bu takım da olsa varya off

cana candı ya bence oyuna topu fena sokmuyordu uzun pasları falan cok iyiydi.. ve o takımımız gercekden berbat ötesiydi bu takım da olsa varya off

Melo gibi soğukkanlı/topdağıtıcı/kesici/teknik bir adam varken Cana'nın oynaması çok zor :) Melo her koşulda alınmalı.Ama Cana da harika bir insandı.Savaşçıydı.

Lan Mete sıkışınca hemen Cana'ya sarıl, fikirlerim 1 gram değişmedi bu arada:ka21: La senin Annan, Jacques Momha, Çetin falan bunları gündeme getirmiyorum bak hiç dikkat edersen. Momha diye diye 2 sene başımızın etini yedin adam oynamadan Manisa'dan kovuldu:ka21:

Sozlesmesi bitiyor diye 2-3 ay falan Momha dedim, sezon baslayinca bi daha onermedim. Sallamasak iyi olur. Zaten sezon basladigi gibi Hakan Balta'nin muthis hatasiyla Avrupa'dan elenmistik. Hakan Balta yerine Momha oynasaydi o hata olmazdi mesela. Ki kendisi iyi oyuncuydu. Verilerle konusuyorum, oradan buradan kovuldu, o yuzden iyi topcu degil sacmaliklariyla yurumem.

Cana'nın tek yaptığı iş tekmeye kafa atmaktı.

sidik yarışı için çok yaşlı değil misiniz ? nedir bu sen bunu dedin ben bunu dedim mevzusu kim kimden daha iyi biliyor demek için bunu yapıyorsanız yanlış yoldasınız nice genç yetenekler kendini harcadı

Açıkçası hiç beğenmedim. Kötü bir maçımıydı bilmiyorum ama en azından ne bileyim bir özelliği görürsün, çok iyi çalım atar mesela gibi ancak hiç bir şey göremedim. Biraz süratli gibi. Gruptaki maçlarda daha iyi idrak ederiz ama ilk izlenim berbat.

Geri
Üst Alt