Cevap: # Yevhen Konoplyanka

Acik konusmak gerekirse begenmedigimiz Pino'dan fazlasi yok gibi.

Biri buna topun altına girerek pas verirsen ManU 'ya transfer olursun demiş [bence]

Turnuva Konoplyanka adına hayal kırıklığı oldu.

Konop'u şu turnuvaya göre değerlendirdiğimde Amrabat'ın daha iyi olduğuna karar veriyorum.

bugün iyi oynadi

bence cok yetenekli biri

bu tur adamlarin prim yaptigini gorunce

agliyorum :sad007:

sirf bu degil, bunun gibi dia, grosicki gibi adamlar ulkemizde ragbet gormuslerdir. futbol nereye gidiyor sorusunun cevabi ZIHNIN HICBIR YERINE olarak belirlenmistir [nacizane fikrim]

biraz toparladı turkıye macına göre ama yok yani istenilen seviyeye gelemedi adam bu 3 maçta

4 macini izledim.

Türkiye maci.

3 Euro2012 maci.

Sonuc:

Lesh oyuncu.FM önerisi.

Yok Tuna, benim iki senedir izledigim futbolcuyla uzaktan yakindan bir alakasi yok. Baris'in son iki sezonu gibi sacma sapan hareketler yapti turnuvada. Anlam veremedim.

Diger tarafa baktigimizda; McGeady(anlatildigi kadariyla), Eriksen gibi diger genc yeteneklerde hic bir sey oynamadi. Bu turnuvayla oyuncularin kalitelerini yargilayacak degiliz. Lakin cok sey bekliyodum ben Konoplyanka'dan. Ronaldo'yu golgesinde birakmaliydi.

gençlerde iş yoktu .o konuda haklısın.potansıyellı adamlardan bir halt olmadı

Adam ingiltereye karşı oynadı. Bunu unutmayın. Karşısında oynadı milner ne yaptı ki Konopliankaya laf ediyorsunuz. Adamı deli etmeyin, futboldan anlamayan yazı falan yazmasın kardesim. Aydın mı , Yigit mi Pino Mu, Kazım mı hangisi daha iyi bu cocuktan. Biz messiden iyi demiyoruz ama, Galatasaray bunu uygun fiyata alsaydı 2-3 sene sonra 15-20'ye satar kar bile eder. Bütün mesele 30 yasındaki topcuya senelik 3.5- 4 Milyon euro bayılıp elinde patlaması degil. Bakın biraz kendi takımınıza elinde Riera var ne oynuyor aldıgı paraya bak, sanki satabilcen bu saatten sonra. Ağzı olan konusuo burda sadece !!!

Ronaldo 'yu gölgede bırakmasını beklemek ya Konop 'u yada Ronaldo 'yu hiç izlememek demek.

Bu adam leş diyip yazmak çözüm degil. Burda hep yıkıcı adamlar var. Biz bu adamı keşfettigimizde bu adamın degeri 500.000 euro idi. Galatasaray veremezmiydi. Yigite , Pinoya, onca futbolcuya ne kadar verildi bu adama verilcek 2-3 milyon cok görüldü. Gidin Stancuya verilen paranın hesabını sorun ama bu adamın oynadıgı topa laf etmeyin. Eger yapıcı olmak isteyen varsa, adam gibi adam önerilir forumda tartısılır. Ama burda herkes bir gider havasında! Man. City'den Adebayoru almak çözüm degil. Önemli olan Adebayor Monacoda oynarken alabiliyorsan o zaman alıcaksın. Sizin bu kafanızla ne CL kazanılır ne birsey olur.

Geri
Üst Alt