Cevap: # Yevhen Konoplyanka

Adam ingiltereye karşı oynadı. Bunu unutmayın. Karşısında oynadı milner ne yaptı ki Konopliankaya laf ediyorsunuz. Adamı deli etmeyin, futboldan anlamayan yazı falan yazmasın kardesim. Aydın mı , Yigit mi Pino Mu, Kazım mı hangisi daha iyi bu cocuktan. Biz messiden iyi demiyoruz ama, Galatasaray bunu uygun fiyata alsaydı 2-3 sene sonra 15-20'ye satar kar bile eder. Bütün mesele 30 yasındaki topcuya senelik 3.5- 4 Milyon euro bayılıp elinde patlaması degil. Bakın biraz kendi takımınıza elinde Riera var ne oynuyor aldıgı paraya bak, sanki satabilcen bu saatten sonra. Ağzı olan konusuo burda sadece !!!

15-20 :)

Bu adam leş diyip yazmak çözüm degil. Burda hep yıkıcı adamlar var. Biz bu adamı keşfettigimizde bu adamın degeri 500.000 euro idi. Galatasaray veremezmiydi. Yigite , Pinoya, onca futbolcuya ne kadar verildi bu adama verilcek 2-3 milyon cok görüldü. Gidin Stancuya verilen paranın hesabını sorun ama bu adamın oynadıgı topa laf etmeyin. Eger yapıcı olmak isteyen varsa, adam gibi adam önerilir forumda tartısılır. Ama burda herkes bir gider havasında! Man. City'den Adebayoru almak çözüm degil. Önemli olan Adebayor Monacoda oynarken alabiliyorsan o zaman alıcaksın. Sizin bu kafanızla ne CL kazanılır ne birsey olur.

Ben de niye böyle bir küp altın bulmuş gibi sarıldı bu renkdaşımız diyordum meğer keşfetmiş :005:

abicim kumaşı iyi,milli takımında göze çarpan oyunculardan eyvallah falan filan da daha evvel beklenti öyle bi yükseltildi ki insanların eleştirileri gayet doğal.

görkem sen bu adamı keşfettiysen birdaha başka adam keşfetme. turnuvada kötüydü işte.

Valla turnuvada izlediğim kadarıyla

Pilar>Konoplyanka

Bunun değişeceğinide zannetmiyorum.

Yuh 140 sayfa bu adam konuşuldu ve ben bu konuya yabancıyım.. Sanırım foruma az takılıyorum, ( ki çoğu zaman burdayım ve sadece okuyorum) ya da bu adam anlık tepkilerden bu kadar entry aldı...

En iyi oyununu dün oynadı. İnanılmaz bir yetenek değil ama iyi oyuncu. Popov falan yani en fazla.

Belli bir kalitesi var ,ikili surtusmeler disinda bu kadar les yazilacak bir adam degil---

Kanatta degil ortada oynasa daha basarili olur bence.

Bir de takiminda Hirvat Strinic oynuyorsa arkasinda o da fark yaratiyordur kulup ve milli takim performanslari arasinda.

vallaha 2-3 macla les demek zor ama dun guzel oynadi..

takim oyununa ayak uydurursa iyi topcu olur ama cok gereksiz yerlerde sut cekiyo mesela dun yanindan sol bek geciyo adama verse adam orta acip tehlikeli pozisyon olcak dandik bu sut cekti daglara taslara..

İsmini hep görürdüm forumda.

Dün ilk defa dikkatlice izledim sırf ismini sürekli yazıp durduğunuz için...

Şu kadarını söyleyeyim büyük bir ışık var. Takımını yönlendirmeye çalışıyor. Birşeyler yapmaya çalışıyor sürekli. Top tekniği mükemmel.

İnanın nerde oynadığını yaşının ne olduğunu falan bildiğim yok.

Bir tahmin yapayım 8 milyon euro ya kadar alınabilecek birisi.. ( Belki çok fazla belki de çok az ederi vardır )

İsmini hep görürdüm forumda.

Dün ilk defa dikkatlice izledim sırf ismini sürekli yazıp durduğunuz için...

Şu kadarını söyleyeyim büyük bir ışık var. Takımını yönlendirmeye çalışıyor. Birşeyler yapmaya çalışıyor sürekli. Top tekniği mükemmel.

İnanın nerde oynadığını yaşının ne olduğunu falan bildiğim yok.

Bir tahmin yapayım 8 milyon euro ya kadar alınabilecek birisi.. ( Belki çok fazla belki de çok az ederi vardır )

Eboueye Arsenalden 3-3,5 verip aliyorsak.. bu adami 3e alirsin..

onun disinda bu yorumum Olsson icindi senin yorumunda onun icin sandim..

ama yinede bu adam 8 etmez.. ha bize 8e paket yapip kakalarlar..

M.Demirkol:Bayağı iyi oyuncu.İngilizler,İspanyollar peşine düşer. :)

bu adama neden 140 sayfa yazıldı ? birilerinin sidik yarışı ego tatmini yüzünden. gsc scout denilen oluşumun ne kadar başarılı olduğunu görüyoruz bu başlıkla aferin

elimizdeki emre çolaktan iyi olmayan, en fazla ukrana milli takımının kanat oyuncusu olabilecek vasat futbolcu ötesi olamaz.

Sanırım 4-4.5 milyon Euroluk bir teklifimiz olmuş kendisi için ancak az bulunmuş, 5.5 istenmiş, yani net bir şekilde ilgimiz varmış.

Geri
Üst Alt