Cevap: # Yevhen Konoplyanka

gecen hafta dniproya oynamıştım. adam ilk yarıda 2. sarı karttan atıldı. allahtan yendiler. genede kara listeye aldım bu adamı:D

Cevap: # Evgeni Konoplyanka

5 Haziran 2012 Salı, K10 vs GG77.

fft99_mf880865.Jpeg

konoplyanka4906.jpg

Olm bu kadar da olmaz lan. Resimlerle mi durumu kurtarmaya çalışıyorsun?

Bu adam leş diyip yazmak çözüm degil. Burda hep yıkıcı adamlar var. Biz bu adamı keşfettigimizde bu adamın degeri 500.000 euro idi. Galatasaray veremezmiydi. Yigite , Pinoya, onca futbolcuya ne kadar verildi bu adama verilcek 2-3 milyon cok görüldü. Gidin Stancuya verilen paranın hesabını sorun ama bu adamın oynadıgı topa laf etmeyin. Eger yapıcı olmak isteyen varsa, adam gibi adam önerilir forumda tartısılır. Ama burda herkes bir gider havasında! Man. City'den Adebayoru almak çözüm degil. Önemli olan Adebayor Monacoda oynarken alabiliyorsan o zaman alıcaksın. Sizin bu kafanızla ne CL kazanılır ne birsey olur.

FM çarpmış

Bu konu artık kilitlenmeli...

Gelmeyecek bir adam için artık bu kadar konuşmaya gerek olduğunu düşünmüyorum...

Her seven konu açsa sevdiği futbolcuya işin içinden çıkamayız...

KONU KİLİT-Arşiv...:ka21:

Olur mu lan yaktı yıktı o gün.Mete duymasın böyle düşündüğünü.:9:):)

Eriksen, McGeady, Lewandowski hangisi iyi oynadi ki son turnuvada? Ama belli basli kulup performanslari var degil mi? Yada Amrabat'in gectigimiz sezon tek bir iyi oynadigi milli mactan bahset bana? Yok, sayamaz sap gibi kalirsin. Konoplyanka'nin da turnuvadaki hic bir macta iyi oynamadigini ben kendim on sefer yazdim. Buna cogu kisinin cok iyi oynadi dedigi son macta dahil. Ama ben oyuncuyu biliyorum, herkes de gorecek zamanla.

Zamnında parayı bastırıp almak gerekiyordu bu potansiyelli adamı.şimdi arsenal üşümüş adam 14milyon avro söz konusu rakam.hayırlısı olsun

sağolsun FM'de 9-10 sene sol açıkda mükemmel oynadı şampiyonlar ligi kazandığımda asist kralı olmuştu baya para veriyorlardı

Son macinda iki gol atti.

[video=youtube;XKyjvW7KAvw]https://www.youtube.com/watch?v=XKyjvW7KAvw&feature=related[/video]

Son macinda iki gol atti.

[video=youtube;guB92X58gj8]https://www.youtube.com/watch?v=guB92X58gj8[/video]

bi bitmediniz... türkiye ile yaptıkları maçta canlı canlı gördük ne olduğunu "hiçbir şey" yapamadı.

bi bitmediniz... türkiye ile yaptıkları maçta canlı canlı gördük ne olduğunu "hiçbir şey" yapamadı.

Birincisi, "bi bitmediniz" gibi kacamak bir yorum yapmak yerine direk ismimi vererek yazacagini yaz.

Ikincisi ise, seni buraya tasma takip getiren yok. Begenmiyorsan girme. Forumdaki 7893837838 konunun her birine girme gereksimi duymadigin gibi bu konuya da girme. Dedigim gibi kimse tarafindan buraya girmeye zorlanmiyorsun.

Eriksen, McGeady, Lewandowski hangisi iyi oynadi ki son turnuvada? Ama belli basli kulup performanslari var degil mi? Yada Amrabat'in gectigimiz sezon tek bir iyi oynadigi milli mactan bahset bana? Yok, sayamaz sap gibi kalirsin. Konoplyanka'nin da turnuvadaki hic bir macta iyi oynamadigini ben kendim on sefer yazdim. Buna cogu kisinin cok iyi oynadi dedigi son macta dahil. Ama ben oyuncuyu biliyorum, herkes de gorecek zamanla.

Amrabat ne alaka Mete? Burda Amrabat'tan bahseden var mı?

Geri
Üst Alt