Sıçrama tahtası olarak görüyor muhtemelen normal bir EPL takımına gidip büyük takıma transfer olma hedefi vardır
Aynen. Bence EPL ye gideyim de 1-2 seneye büyüklere her türlü yolumu bulurum diye düşünüyor.

Zaten Liverpool gibi gerzek kulüpler bunu 1 sene EPL de parlayınca direkt almak için orasını burasını yırtar.

Konop bize gelmez beyler, rüya görmeyelim. EPL'ye gider. Biz Podolski'yi alacağız.

Bu herif 25-26 yaşina gelmiş. Dünya starimi bu niye gelmiyormuş bize. ŞL'İ görecek daha ne olsun. Hemde biraz daha fazla para alir.

Bize gelmemesinden ziyade, acaba biz istiyor muymuşuz önce bir onu sorgulamamız lazım. Zira bende gelmemesi için en ufak bir sebep dahi görmüyorum.

Bize gelmemesinden ziyade, acaba biz istiyor muymuşuz önce bir onu sorgulamamız lazım. Zira bende gelmemesi için en ufak bir sebep dahi görmüyorum.

Ne bileyim millet bize gelmez rüya görmeyelim diyor. İbrahimovic sandilar herhalde. O gelirse rüya gibi olur benim için. Dedigin gibi biz ilgileniyormuyuz. asil sorun bu.

Gelsin sağa, sola da Podolski ortada da Wesley. Oooohhh forvete gerek kalmadı zaten her maç laappsss laaapsss yağlarız:)

gelirse iyi olur ama podolski de olur yani açıkcası geçen isimler umut verici Bruma gidicek mi onuda belirlemek gerekiyor

futbolu bıraksada kurtulsak, bu ne her transfer sezonunda fm ci bir çocuk bunu hortlatmak zorundamı?

Evet yok. Bunun parasını ver Hamzaya bu parayla yabancı oyuncu alacaksın de Bruno Mezengayı alır Akhisardan. Görecez bu transfer sezonu. Beni yanıltsın özür dilemeyen fenerli olsun
Peki renktas. Burada hamza hoca sampiyon yapsin ciplak dolasirim diyenlerde gördük. Sonus iyi yabancilar gelincede Hamza hoca degil yonetim yapti dersiniz bir sey degismez. Lakin daha adam alinmadan bu kadar sallamak da degisik bir duygu cozemedin daha...

Daha hala transfer olmadimi ne titiz birisiymis yahu.

M.United'i CL'de olmadigi icin geri cevirdigine dair roportaj vermis gecen sezon. Az evel Twitter'da yorumlari okudum, United taraftari ates puskuruyor.

İyi bir futbolcu bu zaten tartışmasız ancak elit bir isim değil yani bazıları biraz abartıyor Konoplyanka'yı yıllardır Ukrayna Liginden ayrılıp bir seviye atlayamadı kendini CL seviyesinde kanıtlaması lazım artık.Tabi örneğin bize gelirse rahatça formayı kapar ancak Tottenham,Manu,Liverpool gibi takımlarda banko oynayacak bir oyuncu değil bana göre.

Geri
Üst Alt