Muhtemelen hiç ilgilenmemiştir bile bizimkiler. Kadromuz yeterliymiş ya.

Aydın Yılmaz ve Sabri ile sözleşme imzalamak için efor sarf ettikleri için unuttular. Ayrıca Hamza ve ekibi için önemli bir klasmanda yer almıyor. Kriterlerimiz yerli olması 30'a merdiven dayaması yada geçmesi ve en önemlisi camia evladı olması gerekiyor.

Hamza bu adami taniyormusun diye sormus Cuneyt e oda ''o nedir'' demis? :asd22:

Burayada yazayım nöbete yazdım takip ettiğim son gelişmeler bu yönde gelmiycek gibi ya umutsuzum
Son zamanlarda tek güvendigim isim Muzzi ozcan:
-Son Zamanlarda Gördüğüm en karmaşık transfer
-Sevilla Konoplyanka arasında gerçekleşecek yarın ki imza iptal oldu ama görüşmeler devam ediyor konuyla ilgili açıklama yapacaklar
-Her şey olabilir gerçekten çok zor ve karmaşık bir tranfer
-Onun için 8 teklif var
-Sevilla,Galatasaray,Beşiktaş,Stoke,Liverpool,Tottenham,....

edit:diğer takımlarda benfica,roma imiş sanırım

Son düzenleme:
Burayada yazayım nöbete yazdım takip ettiğim son gelişmeler bu yönde gelmiycek gibi ya umutsuzum
Son zamanlarda tek güvendigim isim Muzzi ozcan:
-Son Zamanlarda Gördüğüm en karmaşık transfer
-Sevilla Konoplyanka arasında gerçekleşecek yarın ki imza iptal oldu ama görüşmeler devam ediyor konuyla ilgili açıklama yapacaklar
-Her şey olabilir gerçekten çok zor ve karmaşık bir tranfer
-Onun için 8 teklif var
-Sevilla,Galatasaray,Beşiktaş,Stoke,Liverpool,Tottenham,....

Liverpool istiyorsa alır.

Ama bu vatandaş ne Liverpool ne de Sevilla için uygun bize gelse daha iyi olur kendisi için düşüncem.

Son düzenleme:
Liverpool ve Tottenham ilgilenmiyor.

Yarisan 4 takim kaldi,biz-Sevilla-bjk-stoke.

Şimdi bir şey diyeceğim ben de gelsin istiyorum ama sanki bu adam balon çıkacak gibime geliyor.

Tam aradığımız topçu esasında

Gerek yetenek bakımından gerekse de takım defansına katkı yapması açısından

Ama Hamza maalesef göremiyor bunu işte

Esasında gelse Hamza nasıl rahat edeceğinin farkında değil :(

Bana kalsa Payet > Konop ama bu şartlarda bonservisi olmayınca alınabilir yapıyor

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hamza bunun ismini youtbe bile yazamamistir, hemen auto correct olarak umut u sadece izleyebildi, ben cidden hic birinin bu oyuncudan haberdar oldugunu sanmiyorum

Üst limit olarak Sneijder'e verilen kontrata kadar çıkılabilir. Pazarlık yapsınlar bir işe yarasınlar.

Fener, o birilerinin ölüp bittiği Nani'yi alsa, biz de Konoplyanka'yı. Böyle bir fırsat varken inanılmaz derecede boş işlerle uğraşıyoruz. Öyle çok üst seviye bir rakam talep edeceğini düşünmüyorum. İmza parası ile en fazla Burak'ın maliyetinde olur ki, ciddi anlamda değer.

Geri
Üst Alt