KONOPLYANKA gelsin, dertler bitsin, tam aradigimiz kanat stili !

Bir tarafta Yasin veya Podolski, digerinde Konop, uçta Hunterlaar veya Burak...Of tadindan yenmez :oley:

buraya da yazıyım podolski için bonservis 2,5 yıllık 2,75 m euro vericez
biraz yükseltip kono alınabilir

Amrabat tan 3.5 milyon euro geliyor onu iste imza parasi olarak versinler, kandirin lan cocugu iste..

Şimdi söyleyeceğim habere normalde gülerim ama cidden gerçek olabilir:D

Dnipro başkanı mafya imiş 1.5milyon€ getirmezsen seni öldürürüm demiş,konopunda babası bize yalvarmış imza paramızdanda vazgeçiyoruz yeterki kulube o parayı ödeyin diye bizim kulup reddetmiş.

Kendisi açısından en iyisini yapmış. İzlemedim hiç, ancak gerçekten gelecek vaadeden bir oyuncuysa ve kendiside bunun farkındaysa Türkiye'ye gelmez, gelmemeli. 80 milyon nüfusu olan, en sevilen ve takip edilen spor dalı futbol olan bir ülkede altyapı ve futbolcu yetiştirme, geliştirme ve mental olarak futbola hazırlama konusunda çok yetersiz olmamız, bu konuda ki en büyük problemimiz. Futbolcuların çok fazla para kazanması da büyük bir engel. Her konuda hazırcıyız...

127 sayfa mesaj ne yahu Messi ve Ronaldo için falan bunun yarısı konuşulmamış.

127 sayfa mesaj ne yahu Messi ve Ronaldo için falan bunun yarısı konuşulmamış.
Forum efsanesi bu az dalga gecmedik ben dahil milli maclarda filan aydin yilmaz bile bundan iyi diyorduk adam fena kapak taktı

Envoyé de mon Lg G3 Cloudy 2.5 en utilisant tapatalk

Forum efsanesi bu az dalga gecmedik ben dahil milli maclarda filan aydin yilmaz bile bundan iyi diyorduk adam fena kapak taktı

Adam uçuşa geçti Dniproya hayranlık uyandırdı bu herif,Ayrıca forum efsanesi olduğu belli ne makaralar dönmüş baş sayfalarda onları okudum baya komik yorumlarda var :asd22:

meteden gol yediğimiz bir başlık

Biraz daha zorlansa arşive atılıp yenisi açılacakmış,Bazı Gs'li oyuncular 127. sayfayı göremiyor bile,Bence bu konu daha da artar bu adamın yolu ilerleyen zamanda düşer Türkiye'ye.

Sevilla'da yedek. Bu kadar büyütmeye gerek yok. Bizim takımlarda çok iyi oyuncu olmadığı için abartılıyor.

Sevilla'da yedek. Bu kadar büyütmeye gerek yok. Bizim takımlarda çok iyi oyuncu olmadığı için abartılıyor.
Emery kekosunun işleri adam her maça girdiğinde olumlu işler yaptı kıytırık Reyes ve İborra gibi adamlar yüzünden bu adamı hala yedek bekletiyor böyle giderse kriz çıkar sonunda,bu kadar çok teklif alan bir adam yedek olmaya gitmedi Sevillaya büyük olasılıkla formayı alır yavaş yavaş.

Adam uçuşa geçti Dniproya hayranlık uyandırdı bu herif,Ayrıca forum efsanesi olduğu belli ne makaralar dönmüş baş sayfalarda onları okudum baya komik yorumlarda var :asd22:
Adam az daha avrupa ligini kazandiriyordu dniproya. Hele süper kupa maçında barcayi darmadagin etmişti

Adam az daha avrupa ligini kazandiriyordu dniproya. Hele süper kupa maçında barcayi darmadagin etmişti

Kono,Kalinic,Douglas birde kalecileri Boykaydı herhalde bu dördü dışında çok vasat bir kadroydu ama adamlar Kono reislerinin önderliğinde cidden harika gittiler,Hatta Napoli maçındaki performansını hala izlerim:
https://www.youtube.com/watch?v=7CfRzQvlF5g
Barça maçında da çok iyiydi sonraki maçlarda da iyi oynadı ama hala yedek bakalım ne olacak Sevillada ondan iyi bir oyuncu yok totalde ama hala tam randıman alamadılar bu durumu takipteyim.

Geri
Üst Alt