- 10 Nisan 2013
- 53.803
- 33.853
- 2.993
mal mısın sen olm.ben okuyorumda ne oluyor mallaşma görüldüğü gibi değilelektrik istiyorum istanbulda kalmak da istiyorum biraz dha çaba gayret
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mal mısın sen olm.ben okuyorumda ne oluyor mallaşma görüldüğü gibi değilelektrik istiyorum istanbulda kalmak da istiyorum biraz dha çaba gayret
abi biyolojinin allah belasını verin hiç sevmiyorumMühendis okuyup hayatını karartma Berat. Tıp için kas.
İlk girişte 6 Bin Küsür maaş garanti. Ortamı iyi.
LYS daha önemli. Fen'in iyi gibi gözüküyor. Matematik'e biraz daha yoğunlaş. Gerçi bu sınav zormuş diyorlar Matematik ve Türkçe'si için. 2. bölümde biraz daha kolaylaştırabilirler Fen'i kasarak. Ama ÖSYM gibi dangalak bir kurum olunca belli de olmaz.
mal mısın sen olm.ben okuyorumda ne oluyor mallaşma görüldüğü gibi değil
abi biyolojinin allah belasını verin hiç sevmiyorum
nerde okuyon ne önerirsin?
Git ticarete atıl mühendislik yapma.Benim saçımda çıkan beyazın iki sebebi var birisi gassaray biriside okul.Çalış diş falan bir şey kazanmaya çalış.Durumun kötü değilse gerekirse özel yaz ama pişman olmazsın.nerde okuyon ne önerirsin?
![]()
nasıl abiler
tipimi de yorumlayınnnn
Sende moral bozma devamlı çalış ama önce moralini toplaGüzel çıkmışsın fotoğrafta,benimki hiç güzel çıkmamıştı.Yaşından büyük gösteriyorsun ayrıca.Puanın da çok iyi ama İstanbul'da kalmak için yeterli mi bilmiyorum.Hamza'nın yüzünden bir 10-20 puanın da eksiktir bence.Başarılar kardeşim,önün açık.
Sende moral bozma devamlı çalış ama önce moralini topla
Tamam.Forumda geçirdiğim vakit ciddi şekilde azaldı.Çalışmaya da başlayacağım artık ufaktan.
eyvallah kankaGüzel çıkmışsın fotoğrafta,benimki hiç güzel çıkmamıştı.Yaşından büyük gösteriyorsun ayrıca.Puanın da çok iyi ama İstanbul'da kalmak için yeterli mi bilmiyorum.Hamza'nın yüzünden bir 10-20 puanın da eksiktir bence.Başarılar kardeşim,önün açık.
Berat puanın kaç len