YGS Sonuçları Açıklandı

Emre Karaca

10 Numara!
Sınava 10 gün kaldı, bütün aslanlarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun, vurdugunuz gol olsun inşallah :)

Eyvallah renkdaş etlik eskiyapan ilkokulu Ankaralı varsa

tapa tapa duuu

yine çalışmadım 10 gün kaldı yaş 20 yi geçti babalardayım seneye ya üniversite yada askerlik akar:crushed:

Aday işlemleri sistemine giremiyorum. Aşırı yüklenmeden kaynaklanıyor herhalde.

Çalışmayan bu saatten sonra, sadece deneme çözmeyi denesin, az çok soru tiplerini ve pratik yapmış olurlar en azından.Zaten YGS'de yorum soruları ağırlıklı çıkıyor, biraz kafayı çalıştırmak lazım.Sözele abanın en azından.

Allah yardımcınız olsun gencler,gönlünüze göre versin...

YGS zor bir sınav değil. Sürenizi doğru kullanmaya dikkat edin, biraz çalıştıysanız istediğinizi elde edersiniz zaten.

İlla istedigin bi yer mi var ? yoksa hiçbir yer mi olmuyor?

gitmişken izmir eskişehir istanbul 3lüsü olsun diyorum çalışmayıncada gelecek gibi olmuyor tercih bile yapmıyorum ama bu sene mecbur ısparta felan yazarım herhalde lys sonrası yüksek olmazsa puanım :asd:

Allahım herkesin gönlüne göre versin, inşallah herkes istediği yerlere yerleşir.

Nasıl geçti o kadar gün anlayamadım vallahi.

# tapatalk #

bakırköy çıkmış lanet olsun ne güzel geçen yıl evimin dibindeydim

Maddi durumunuz iyiyse direk özel bi üniversiteye gidip mühendislik okuyun. Çok içten bir tavsiye.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

tarih coğrafya felsefe din genelde sıkıntı değilde hatta paragraf sorularıda öyle ama dil ve anlatım tam bir lanet yahu direk boş bırak

Geri
Üst Alt