YGS Sonuçları Açıklandı

Ben 11 de yatarım, herkese tekrardan başarılar. Allah yardımcınız olsun

Allah yardimciniz olsun arkadaslar. istediginiz sonuclari alirsiniz ins.

Emeğimizin karşılığını alırız inşallah. Allah yardımcımız olsun

Herkese başarılar. Şimdiden söylemek erken ama umarım herkes istediği bölümü yazar. İstemediğiniz bölümü okumayın.

ağırdan aldım yaptıklarım kesin doğru olsun diye bir çok kez okudum kontrol ettim bu yüzden yetişmedi süre rahat 10 15 soru yapabilirdim fazla sağlık olsun lys benim için daha kolay ezber olduğu için

Boşuna 2. seneye kalmışım. Geçen senekinden farklı birşey yapabileceğimi hiç sanmıyorum. Matematik çok zor olmamasına ragmen 8 boş bıraktım.

serefsizler tarih full arap tarihi. hic bi sekilde turk ya da avrupa tarihi sormamis yavsaklar. bana ne lan halifeden abbasiden eyyubiden. biktik su araplardan hayatin her alaninda.

tarihim iyidir, hatta baya iyidir ama arap tarihim 0. hatta daha kotu

Türkçeden 30-33, sosyalden 27-29, matematikten de 16-18 civarında net bekliyorum. Çok iyi değil ama yeter bana..

Gecmis olsun :)

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zor gibiydi. Tr38 sosyal 23 Mat 28 fen 25 işaretledim

tapa tapa duuu

Hepinize geçmiş olsun.İnşallah hepiniz emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız arkadaşlar.

TR 40 MAT 28 FEN 39 SOS 20 İSARETLEDİM HER ŞEYİN HAYIRLISI

Türkçe'den 39,Sosyal'den 34,Matematik'ten 5 tane yaptım.60-65 civarı net bekliyorum.

Gece 10.30 gibi yatmaya gittim ama uyumam saat 1.30'u buldu. Yani yaklaşık 5 saat uyku ilen girdim sınava. (Benim için azdır.)

Ama sonuç: :melo::melo::melo::melo::melo::melo:

Türkçe 39 sosyal 38 mat. 32 fen 16 işaretledim. Bakalım.

Herkese de geçmiş olsun.

Geri
Üst Alt