YGS Sonuçları Açıklandı

Saka bi yana, almanya türkiyeden buraya gelip okumak isteyenleri resmen ciddiye almiyor. Utanmasalar gel buraya (almanyaya) ilk okuldan tekrar basla, sonra üniverisiteye aliriz diyecekler...

Türkiye de okudugunuz edirneye kadar gecerli...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Saka bi yana, almanya türkiyeden buraya gelip okumak isteyenleri resmen ciddiye almiyor. Utanmasalar gel buraya (almanyaya) ilk okuldan tekrar basla, sonra üniverisiteye aliriz diyecekler...

Türkiye de okudugunuz edirneye kadar gecerli...

Universita di Siena'dan selamlar, Marmara Üni. Hukuk. Bachelor bittikten sonra Leuven'de master yapacağım Marmara Üni. diplomamla.

Belcika da yapabilirsin. Almanya'da zor dostum. Maalesef durum bu...

Universität Stuttgart'tan saygi ve sevgilerle :)

Demek ki Edirne'de kalmıyormuşum. Almanya'da doğru düzgün İngilizce eğitim verilmiyor zaten tercih etmezdim.

Stuttgart Vaihingen genel olarak, son Hauptfachim stadtmitte'deydi ;)

Kedi ciger misali :)

Liselerinde doğru düzgün İngilizce öğretilmeyen bir sistemi tabi ki kıskanacak değilim. Türkiye'ye çok iyi demiyorum ki değil de zaten ama şu yukarıdan bakmanız da artık sıktı yani. Orada köpek muamelesi görüp buraya artistlik yapıyorsunuz.

Gerek liseden sonra üniversiteye, gerek üniversiteden sonra master'a, bazısı da direk çalışmaya pek çok arkadaşım Avrupa'ya gitti. Almanya, İtalya, Norveç başta olmak üzere yanlış yönlendirmezsek gençleri iyi olur.

Ohhh rahatladım :D

Liselerinde doğru düzgün İngilizce öğretilmeyen bir sistemi tabi ki kıskanacak değilim. Türkiye'ye çok iyi demiyorum ki değil de zaten ama şu yukarıdan bakmanız da artık sıktı yani. Orada köpek muamelesi görüp buraya artistlik yapıyorsunuz.

Inglizceye önem veriyorsan Iskandinav ükelerini tavsiye ederim.

Hacim ne diyon allah askina. Cok sükür burada mutluyuz huzurluyuz. Köpek muamelesi görenler, burayi türkiye sanip gram entegrasyona ayak uydurmayanlar. Belli ki sende bu kafadasin. Biraz evrensel düsünün. Kafa edirneden ilerisine de bassin azicik yahu.

Tabi sen bu kafayla almanya gibi egitimin en üst seviyede oldugu ülkeyi birak, k.c kadar belcikda bile zorlanirsin. Siena'da okumussun. Zaten italya ya ilerlemis avrupa ülkesi demeye bin sahit lazim. Disiplin denen sey sifir.

popcorn_seinfeld.gif

Tartışma var dediler, geldik..

Hacim ne diyon allah askina. Cok sükür burada mutluyuz huzurluyuz. Köpek muamelesi görenler, burayi türkiye sanip gram entegrasyona ayak uydurmayanlar. Belli ki sende bu kafadasin. Biraz evrensel düsünün. Kafa edirneden ilerisine de bassin azicik yahu.

Tabi sen bu kafayla almanya gibi egitimin en üst seviyede oldugu ülkeyi birak, k.c kadar belcikda bile zorlanirsin. Siena'da okumussun. Zaten italya ya ilerlemis avrupa ülkesi demeye bin sahit lazim. Disiplin denen sey sifir.

Yooo istiyorsan köküne kadar Alman hisset adamlar işlerine gelmediği zaman hepinizi göçmen, pislik yapabiliyorlar. Bende öyle bir mantık yok tabi ki bu mantık olsun da istemiyorum. Ama buraya öyle bir yansıtıyorsunuz ki bizim emeklerimiz yok yere de siz üst insansınız sanır uzaktan bakan.

Her fırsatta Türkiye'yi ve Türk insanını karalamaya çalışmayı bırakın. Nasıl davranırsan öyle karşılık görürsün (üz) kusura bakma.

q583k.jpg

Moralleri bozmayın beyler. Yarıştan kopmayın. Şu anda sizle aynı dereceyi yapan çoğu kişi "olmıcak bu sene" diyip elendi zaten.

Geri
Üst Alt