Arda Yilmazz
Cezalı
- 31 Ekim 2012
- 5.027
- 0
- 751
Kanka hodri meydan dedimde sende en sıkıntılı bölümü bitirmişin. Challengemı geri çekiyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanka hodri meydan dedimde sende en sıkıntılı bölümü bitirmişin. Challengemı geri çekiyorum.
Saka bi yana, almanya türkiyeden buraya gelip okumak isteyenleri resmen ciddiye almiyor. Utanmasalar gel buraya (almanyaya) ilk okuldan tekrar basla, sonra üniverisiteye aliriz diyecekler...
Türkiye de okudugunuz edirneye kadar gecerli...
Universita di Siena'dan selamlar, Marmara Üni. Hukuk. Bachelor bittikten sonra Leuven'de master yapacağım Marmara Üni. diplomamla.
Belcika da yapabilirsin. Almanya'da zor dostum. Maalesef durum bu...
Universität Stuttgart'tan saygi ve sevgilerle
Belcika da yapabilirsin. Almanya'da zor dostum. Maalesef durum bu...
Universität Stuttgart'tan saygi ve sevgilerle
Demek ki Edirne'de kalmıyormuşum. Almanya'da doğru düzgün İngilizce eğitim verilmiyor zaten tercih etmezdim.
Oo Stuttgarttamisin
Stuttgart - Vaihingen mi, Stadtmitte mi?
Kedi ciger misali
Liselerinde doğru düzgün İngilizce öğretilmeyen bir sistemi tabi ki kıskanacak değilim. Türkiye'ye çok iyi demiyorum ki değil de zaten ama şu yukarıdan bakmanız da artık sıktı yani. Orada köpek muamelesi görüp buraya artistlik yapıyorsunuz.
Liselerinde doğru düzgün İngilizce öğretilmeyen bir sistemi tabi ki kıskanacak değilim. Türkiye'ye çok iyi demiyorum ki değil de zaten ama şu yukarıdan bakmanız da artık sıktı yani. Orada köpek muamelesi görüp buraya artistlik yapıyorsunuz.
Hacim ne diyon allah askina. Cok sükür burada mutluyuz huzurluyuz. Köpek muamelesi görenler, burayi türkiye sanip gram entegrasyona ayak uydurmayanlar. Belli ki sende bu kafadasin. Biraz evrensel düsünün. Kafa edirneden ilerisine de bassin azicik yahu.
Tabi sen bu kafayla almanya gibi egitimin en üst seviyede oldugu ülkeyi birak, k.c kadar belcikda bile zorlanirsin. Siena'da okumussun. Zaten italya ya ilerlemis avrupa ülkesi demeye bin sahit lazim. Disiplin denen sey sifir.