YGS Sonuçları Açıklandı

Ulan resmen ben gireli 3 sene olmuş.

Ne çabuk geçiyo zaman.

Nasıl bir ülkede yaşıyoruz sınavlar bile adaletli değil birde bu insanlar hakdan bahsediyorlar rezil herifler

Hakkınızda hayırlısı.

150.000 derken sıralamamdan bahsediyorum, beyinsizce laf sokma çabalarına gerek yok yani

o değilde besyo sağlam hazırlansammı acaba gelir aslında 312 kötü değil yaz gelsinde bir bakayım hayırlısı

2 sene surundukten sonra ygs-lyssiz bir yil :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Oralara bulaşma derim. Bulaşacaksan da akademik kariyer düşünüyorsan gir başka türlü medet bulma o bölümden..

Buyrun beden egitimi ögretmeniyim ama suraya kayiliyorum.. antrenorluk ve spor yoneticiliginden ziyade bed egt ogt iyidir iyi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

o değilde besyo sağlam hazırlansammı acaba gelir aslında 312 kötü değil yaz gelsinde bir bakayım hayırlısı

Beden egiyimi ogretmeni olarak soyluyorum öğremenlik düsünüyorsan gir.. Ama sportif kabiliyetin cok önemli kazanmak ayri derttir brans dersleri ayri dert. Atama son 3 sene iyiydi ama sonraki seneler nasil olur bilinmez

ydi ama sonraki seneler nasil olur bilinmez

Beden egiyimi ogretmeni olarak soyluyorum öğremenlik düsünüyorsan gir.. Ama sportif kabiliyetin cok önemli kazanmak ayri derttir brans dersleri ayri dert. Atama son 3 sene iyiydi ama sonraki seneler nasil olur bilinmez

öğretmenlik istemiyorum ayrıca 3 yıl amatörde futbol oynadım okul takımları kulüp altyapıları sayısız maç bölgesel başarı felan birçok turnuvada başarılı olmuşluğum var madalya dolu ev :p sporcu geçmişim var kısaca hatta geçen sene vakit olsaydı geçen sene hazırlanacaktım besyoya zaman yoktu gitmedim kursa felan olursa antrenörlük isterim doğrusu

Buyrun beden egitimi ögretmeniyim ama suraya kayiliyorum.. antrenorluk ve spor yoneticiliginden ziyade bed egt ogt iyidir iyi

En az İİBF mezunları kadar mağdur beden öğretmeni adayları da. Bunu kastediyorum. Ülkemizde maalesef beden eğitimi ders sayısı düşürülüyor.

katip çelebi üniversitesi nasıldır bilen var mı?

yer vs olarak iyi midir?

Geri
Üst Alt