# Yiğit Gökoğlan

Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan

herşeyi sen biliyorsan başla o zaman teknik direktörlüğe, boş lakırdılar bunlar.

Benim icin cok gec artik ama eger tanidigim var cevrem genis sana hemen takim bulurum diyorsan gider diploma alirim,olmaz degil.Ayrica koru korune savunmaya gecmeye gerek yok bu transfer tamamen inat transferidir maksat benim dedigim olacak cinsinden.Cocukta yetenek sifir.

İyi bir yabancı sağ kanat alınsaydı Yiğit onun yedeği olcaktı. Engin, Emre, Riera'yı sağ kanatta oynatmak zorunda kalmayacaktık. Daha güçlü bir kadromuz olacaktı Play Off'Ta biraz daha rahat olmamızı sağlayacaktı. Yönetimi affetmeyeceğim bu yüzden.

İyi bir yabancı sağ kanat alınsaydı Yiğit onun yedeği olcaktı. Engin, Emre, Riera'yı sağ kanatta oynatmak zorunda kalmayacaktık. Daha güçlü bir kadromuz olacaktı Play Off'Ta biraz daha rahat olmamızı sağlayacaktı. Yönetimi affetmeyeceğim bu yüzden.

affetme

Başta ben olmak üzere kendisi hakkında olumsuz konuşanları şu an için haklı çıkardı Yiğit.İsmi gündemimize geldiğinden beri bize faydalı olmaz dedim,hâlâ aynı kanıdayım ama kanat yokluğundan ötürü bizleri utandırmanı bekliyoruz Yiğit.

Yiğit yerine Turgut'u görmek isterdim bugün kadroda.. Fakat sağda başka adam da yok ondan başka..

saydırmayın çocuğa porto sporting diyonuz alın model imparator geleceğe yönelik dedi bunlar pişip gelişip hem gs oyun felsefesiyle yoğurulcak hem de yeteneklerini geliştireceklerdir bakın avrupanın büyük takımları genç yaştaki bebelere 5 10 15 milyon euroları basıp gelişmesini bekliyor sonra piyasaya çıkartıyorlar ...

Pek iyi değil gibi ama.. Daha yorum yapmıcam net bekleyeceğim 3-4 maç daha :crackegg:

yigitten bisey olmaz demistim maalesef

Yigit 2.8m

Turgut 1m

Olcan 3.2m

Gittik en kotusunu aldik. Hic aa uu demeyin. Digerleri takir takir oynuyor.

Benim icin cok gec artik ama eger tanidigim var cevrem genis sana hemen takim bulurum diyorsan gider diploma alirim,olmaz degil.Ayrica koru korune savunmaya gecmeye gerek yok bu transfer tamamen inat transferidir maksat benim dedigim olacak cinsinden.Cocukta yetenek sifir.

Şizofreni mi var sende birader ? Hayal mi görüyorsun ? Kime ne inadı yapmış imparator ? Poponuzdan element uydurmayın .

Nasıl Olurda Yiğit Gökoğlan'a Bu Takımın Forması Giydirilir !

Bu adam için aylarca uğraşıldı. Devreye çok önemli isimler sokuldu. Üstüne üstlük 2,5 Milyon Euro para verildi. Bu işler bu kadar basit olmamalı. Dünya'nın ekonomik kriz yaşadığı bu dönemlerde bu paralar bu kadar basit saçılmamalı. Galatasaray gibi hedefleri her zaman büyük bir takımın formasını Yiğit Gökoğlan gibi 3. Lig oyuncuları giymemeli. Bazı renktaşlarım çıkıp diyecekki zaman zaman zaman. Bende diyorumki Yiğit'ten hiç bir zaman topcu olmaz. Çünkü ederi bu

bende diyorum ki yiğitten kesinlikle iyi futbolcu olur kesinlikle tecrübeye ihtiyacı var ve şut calışmalı ... bugüne rağmen söylüyorum bunu hertürlü de tartışırım hatta bence olcan oynayabileceği en üst seviyede oynuyor yiğit kesinlikle o yaşta olcanı yanına yaklaştırmaz

Fatih Terim düşmanlığına HAYIR !!!

Ne alaka yahu? Necati transferinde helal hocam dediysek, Yigit transferinde elestirmek kacinilmaz. O imparator'dur, yanlis yapmaz, siz futbolu ondan daha mi iyi biliyosunuz kuruntularina da hic girme. Mal ortada. Serkan Calik bile abartisiz 5 tane Yigit kadar oynardi, cok net. Hiz desen alasi vardi hemde.

2. bir Sercan'ı kaldırmaz bu takım. 2-3 maç daha bekleyelim diyeceğim de....de.....de

uyuz oldugum bi muhabbet vardir: "ben olsam daha iyi oynarim" tarzi..

normalde boyle muhabbetler yapan taraftara gercekten kil olurum ve komik bulurum.. ama yigit eger bugunku gibiyse simdiden bi bardak soguk su icelim, cunku iyi kazik yemisiz.. hani gercekten 32 yasimdaki halimle ben ciksam bu kadar oynarim.. kendim icin soylemiyorum, forumdaki bi cok renktas da bu kadar oynardi..

adam bayagi bi top aldi sag kanatta, bi keresinde bile ne yapmaya calistigini cozemedim.. enteresandi gercekten.. umarim beni ve herkesi yaniltir.. yanilmaya cok ihtiyacimiz var.. belki de bu durum mertan'a yarar.. hayirlisi olsun bizim icin..

Daha çok zamanın var yiğit, ha sonunda GALATASARAY da oynıyacak kapasiteye ulaşırmısın onu anca ALLAH bilir. Benim temennim hepimizi utandırman ve başarılı olman .İnşallah ta öyle olur ve seni alkışlarız. Yolun açık, GALATASARAY kariyerin başarılarla dolu olsun.

Geri
Üst Alt