# Yiğit Gökoğlan

Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan

bu adam manisada iyi gibiydi bir kaç maçını izledim hızlanması aynen aydın gibi ve aydından çok daha bilinçli oynuyordu. şimdi ne oldu anlamadım. belkide büyük takımda oynama heyecanı sarıp özgüvenini ele geçirmiştir

Kazimi begenmiyenlere bir doz yigit iste,adam kadroya giremiyor kazim en azindan yedekte olsa bir silahti yigidin hicbir artisi yok,yazik uctu paralar,Aydin yilmaz suan 2 gömlek önünde yigidin gayet iyi calisiyor aydin ve takima girecek kadar kendini zorluyor,yigit vurdum duymaz,kendine biran önce gelsin bu kutsal formayi bir daha rüyasinda göremez,son sansi su play-off dahil,gelecek sene formayi göremez.

Kazimi begenmiyenlere bir doz yigit iste,adam kadroya giremiyor kazim en azindan yedekte olsa bir silahti yigidin hicbir artisi yok,yazik uctu paralar,Aydin yilmaz suan 2 gömlek önünde yigidin gayet iyi calisiyor aydin ve takima girecek kadar kendini zorluyor,yigit vurdum duymaz,kendine biran önce gelsin bu kutsal formayi bir daha rüyasinda göremez,son sansi su play-off dahil,gelecek sene formayi göremez.

Kazım'ın bu adamdan bir artı yönü yoktu renktaş ne Kazım'ı hala.

Belki savunma yönünden önündedir ancak o kadar.

bence serkan kurtuluş bile sağ açıkta kazımdan iyidir bırak yiğidi. kazımın yeri santrafor

Kazım bu adamdan 10 kat daha iyiydi.En azından arada çıkıp gol atıyodu ve havasında olduğunda gayet iyi oynuyordu

Yiğit'i Aydın'a bak oğlum senden daha kötüleride var hadi biraz iyi oyna diyebilmek için aldı sanırım hoca çünkü Aydın'dan kötü Aydın'ın geçen taç çizgisinde attığı çalım çok hoşuma gitti benim.

manisada bir işim dolayısıyla bu adamı canlı 2 kez izleme fırsatı buldum,o zaman bile gözüme tipik anadolu topçusu gibi gelmişti,açıkçası almamıza şaşırdım üstelik bir de para verdik o kadar:S

boş laf yapmayın adam 21 yaşında ve aydı örnegi var karşınızda . oynamadan da söylenenlere bak .. bugünü düşünerek alınmadıgı apaçık

Yetişecek inşallah.

bence bugün sabri yerine girmemesinin sebebi hocanın sakatlanmasından korkmasıdır. sabri sakatlansa da olur diye düşünmüştür..

serkan kurtulus, servet, sabri'yle birlikte sene sonu gonderilmesi lazim.. once top surmeyi ogrensin...

Sezon sonu yollanacak.Manisada o kadar maç izledim bir tane maciını hatirlarlamam.O kadar dedim hatali transfer diye bana kızanlar şimdi hak veriyor.

Tanımaz etmezdim. Ama hakkaten manisa civarından birkaç kişi beş para etmez demişti. Daha yeterli süre geçti mi emin değilim ama katkısının sıfır olduğu net.

hızlı adam yararlıdır mantaliesiyle bakarsak iyi de gerisi beş para etmez

Gözüm üstünde :tank:

Geri
Üst Alt