# Yiğit Gökoğlan

Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan

Benfica maçıda var , kumaşı iyi topcu hangi maç olursa olsun kendini belli eder , kendimizi kandırmayalım Yiğit fark yaratabilicek yaratıcı bir oyuncu değil !!

Mertan A takıma çıkarsa tekrar konuşalım bunu biyere not al :)

Adama karşı acayip bir ön yargı var daha oyuna girmeden sallayanlar vardı.

adama karsi on yargi yok. kapasitesi belli bir oyuncu. asla bu seviyenin oyunucusu degil.

Bencede on yargi yok. Bir oyuncu kendini biraz belli ettirir. Bana gore Mertana sans verilirse, Yigitten kotu olmaz.

Yigitin cok fazla macini izlemedim, ama izlediklerimde hizindan baska bi ozelligini goremedim. Hatta mesela gecende bi macta sol ayagi ile vurmaya calisti, ama eli ayagi birbirine dolasti, cunku o yetenek yok. Sadece hizlidir ve biraz orta yapar. Umarim beni yaniltir ve GALATASARAYimizda buyuk basarilara imza atar...

Durun be abi adam daha ilk 11 bile cıkmadı ne yaptınız hemen ya. Bu takım senelerdir Aydın'a katlanıyor cocugu 10 dakikalık futboluyla astınız.

Mertan Mertan diyip durmayın. Fatih Terim oynatmıyorsa var işte bir bildiği. Türkiye Kupası maçında falan çat diye oynattı, iyi de oynadı. Bekliyor işte. Gençlere önem veren hoca olmak/büyük hoca olmak çat diye tutup ilk 11'e koymakla olmaz. Doğru zamanı beklemekle olur. Rahat olun

Kimse kimseyi kandırmasın, oyuncu kumaşını azda olsa belli eder. Bize göre futbolcu değil, bana kalırsa fos transfer. İnşallah yanılırım,fakat kendisini geliştiremezse tutunamaz.

Mertan son A2 maçlarında berbat oynuyor.

bu maç gerçekten kötüydü. tamam ekstra birşey beklemiyordum ama pasları düzgün at topu düzgün kontrol etseydi bari

Durun be abi adam daha ilk 11 bile cıkmadı ne yaptınız hemen ya. Bu takım senelerdir Aydın'a katlanıyor cocugu 10 dakikalık futboluyla astınız.

eyv burda yeni oynuyorda. manisadaki yigit g. yi biliyoruz. asma falan yok. birden kapasitesinin ustune cikacak hali yok. oyle bir beklenti var.

golünü attı asistini de yapar haftaya sakin olun

cok sürpriz goller atıcaktır bu sene baya katkı sağlıyacaz bu cocukdan

Şimdilik bir numarasını göremedik gole rağmen, alıştıkça iyi olacak inşallah.

15-16 yasinda atletizmden futbola gecen adamdan ben bir sey beklemem. ha cok özel bir yetenek olur ayri. ama Yigit'te öyle bir sey yok. harcanan paraya yazik diyorum. Yekta'da aynisini söylemistim. bu paralari bu topculara verecegine git almanyadan 3. ligden veya daha genc pismemis oyuncular al en azindan altyapisi belli. cok sacma isler yapiliyor. anlamakta güclük cekiyorum.

Bu ne yeahahaha xD diyesim geldi..daha topu kontrol edemiyor..Golünden baska birsey görmedim bende...Umarim toparlanir...Sanmiyorum ama insallah düzelir

15-16 yasinda atletizmden futbola gecen adamdan ben bir sey beklemem. ha cok özel bir yetenek olur ayri. ama Yigit'te öyle bir sey yok. harcanan paraya yazik diyorum. Yekta'da aynisini söylemistim. bu paralari bu topculara verecegine git almanyadan 3. ligden veya daha genc pismemis oyuncular al en azindan altyapisi belli. cok sacma isler yapiliyor. anlamakta güclük cekiyorum.

Einstein ölmemiş!!!!!111111birbir!

Kısacassı git yeni Barış Özbekler bul diyon yani.

Geri
Üst Alt