# Yiğit Gökoğlan

Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan

15-16 yasinda atletizmden futbola gecen adamdan ben bir sey beklemem. ha cok özel bir yetenek olur ayri. ama Yigit'te öyle bir sey yok. harcanan paraya yazik diyorum. Yekta'da aynisini söylemistim. bu paralari bu topculara verecegine git almanyadan 3. ligden veya daha genc pismemis oyuncular al en azindan altyapisi belli. cok sacma isler yapiliyor. anlamakta güclük cekiyorum.

Kayserispor bunu kac senedir yapiyor ve adamlar son 10 senede bi kere olsun ilk 5 siraya giremediler.

izmirde saglam gece hayatı vardı yiğitin

Olsun abi banane, ben sahada ne yaptıgına bakarım. Yigit'i yarım sezon takip ettigim kadarıyla cok etkili bir oyuncu idi, bizdede iyi oynayacagına inanıyorum su anda.

cok inancli bir kardesimizsin emir basgan. takdir edyorum

Ulan ilkk maçında çıkıp ilk golünü atan adama bile bunlar deniyorsa, kafayı yemiş bu taraftar.Yazık, çıkın iki temiz hava alın,şimdiden b.k atmaya başlamayın

Yaw bırakın bu işleri. Adamın bu gösterdiğinden daha fazla kapasitesi var mı? Evet var. O zaman olay bitmiştir. Bekleyin zamanla kapasitesine ulaşacaktır.

Galatasaray'da oynamak hayaliydi ve bu onu heyecanlandırıyor olabilir. Hayret arkadaş ya, ulan en kadar sabırsızsınız be.

Adam bi de gol attı ha daha ne yapsın bilmiyorum, hattrick mi kesecek sizi

kesmez,bu seferde gece hayatı bilmemne derler, yemin ediyorum şu iğrenç tipler yüzünden başımıza gelenleri hakediyoruz üç senedir.

Son vuruşları, bitiriciliği zayıf diye biliyodum ama dün attığı golden sonra Burak geldi gözümün önüne. İyi bir programla çok etkili bir hücum oyuncumuz olacak ilerde.

Herifin kimlerle takıldığı umrumda değil .

Gece hayatından bağımsız olarak ; ben GS'ın oyuncusu olmadığını ve başarısız olacağını düşünüyorum .

Lan kimin gece hayatı yok benim yaşım 17(daha 18 yok yani) yinede gidiyorum ama tabi abartmamak lazım. Futbolcu diye adam hayattan mı soğacak? Hiç mi gezmeyecek?

Yeni transfer hızlı çıkmışmış hay sizin medya gibi....

arkadaş ronaldo messi sanki gece hayatı yok.

onlar her akşam gidiyormuş gecelere akıyolar.

yiğit sahada işini yapsın bizi ilgilendirmez gerisi.

çok umutluyum senden yiğit reis...:tiphat:

Golü güzeldi, orda Kazım olsa gol olmazdı.

Geri
Üst Alt