# Yiğit Gökoğlan

Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan

aydın yiğit'ten formayı kaptı resmen.

Ikinci Sercan vakagasi!

Yigit,Yekta ve Sercan............yedek bilem olamazlar bizde!

:sgr: :sgr:

yigit-gokoglan-galatasaray-da-1909771.Jpeg

Kaslarım Var Panpa !

Artık bunun üzerine su içme vakti geliyor :ays:

ne mantıkla aldılar bu adamı anlamak mümkün değil

Şaşıran var mı peki patlamıyacagına? Yani adamı TT Arena'da izledik hiç bir izlenim bırakmadı. Ama Olcanıda izledik koridora çevirdi bizim kanatları..Keza Doka gibi..Ama biz Olcanı alacağımıza bunu aldık.Sanırım Trabzondan çok adam aldık diye Olcanada trabzon talip olunca bizimkiler ayıp olmasın diye bıraktı gibime geliyor.

Yiğit, Sercan ve Yekta patlama yapmasını beklediğim 3 isimdi, gitti Aydın, Hakan falan prim yaptı. Neyse, sağlık olsun.

Bunu kim aldirdi asil onu merak ediyorum. Kayseri 350 bin euroya Duisburg'dan Sefa Yilmaz'i aliyor, biz 2.5 milyona bu balonu aliyoruz. aklim fikrim almiyor. kardesim bir gidin arastirin yahu. avrupada okadar türk fubtolcu var. yazik günah.

Adam bu sene oynamaz,seneye oynar.

Seneye oynamaz,2014´de oynar.

Sanki her gelen adam Melo,Engin etkisi yaratacak.

Bence Fatih Hocamiz Yigit´i direk katki versin diye almadi.Zaaten cok eksikleri oldugunu hepimiz biliyorduk,yaziyorduk,söyliyorduk.O eksiklerini calisarak yok etmeye calisiyorlardir su an.

Aydin Mersin macinda aslinda Yigit´den daha iyi oldugu icin degil,Fatih Hocamiz söz verdigi icin oyuna girmisdir (o aralar oglu yeni dogmusdu).O macdada galibiyeti getiren depari atip,kendini yeniden göstermeye basardi.Fatih Hocayi hepimiz biliyoruz,Yigit idmanlarda ne kadar iyi,istekli olsada,Aydinin moralini bozarak bi anda kesmez.

Yekta,Sercan,Yigit,Ceyhun ve Caglar bence bu ligde BÜTÜN TAKIMLARDA ilk 11 oynarlar.

Mesela Fenerde,adam gibi önlibero yok.Ceyhun´u Emrenin yanina koy desen,hangi Fenerli istemez.Hangi Trabzonlu trabzonlu Caglari sol beke istemez.Besiktas Yekta gibi oyunu iki yönlü oynayan adami seve seve alir Veli gibi dansözün yerine.Yigit ve Sercanda bi türlü oynarlar.

Elmander,Melo,Selcuk gibi oyunculari kesemiyorlar diye bu oyunculari yollamak sacmalagin babasidir.Ama alisdim artik bu tür sacmaliklara.

Topcu degil popcu olur,öyle bir tipi var.

Yakinda magazinde görmeye baslariz.

Geçen sene de bizimle ismi anılıyordu. O kadar alınmasın dedim. Süratinden başka hiçbir artısı yok.

Verdiğimiz paraya yazık, Aydın'a formayı kaptırdıysa vay haline... Sezon sonu yolcu.

Olcan'a para vermeye usenip buna paralari yatirirsaniz olacagi budur. Gelmeden once zaten belliydi ne olacagi, ben kac defa dedim almayin hic bir ise yaramaz zarar ederiz geldigi gibi gider diye ama dinletemedim.

sene sonu yiğit,aydın,sercan belki mertan falan kiralık verilirse güzel olur

Hoca bir şey göremiyor ki şans vermiyor; ama yaşı genç bence illa ki değerlendirilecektir.

6. yarınki maçta hoca büyük yiğit'i kullanmayı planlıyor. yiğit geldiği andan itibaren ciddi bir antrenmana tabi tutuldu.

7. yiğit'in oyuna ilişkin taktik anlayışı gözden geçirildi, buna paralel olarak pozisyon bilgisi geliştirildi, güç kazandı.

melih sabanoglu (@melihsabanoglu) auf Twitter

Zamanı geldiğinde Fatih hoca ortaya çıkaracaktır.Bkz: Aydın..

Geri
Üst Alt