# Yiğit Gökoğlan

Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan

Fifada çok iyi.. Speed 90 yardırıyor :D

çok açsınız heralde . .

playoffların yıldızı olucak belki de herif, bekleyin yahu, herkes teknik direktör memlekette.

bu adama demediğim kalmadı geldiğinden beri, hala çok bir umudum yok da içimden bir his sanki kupa maçlarında oynadığı takdirde bir anda patlama yapacak diyor. play-off'larda falan ekstra gücümüz olacak neyn. bakalım, bekleyip görmek gerek. o da bu kadar zaman oynatılmamasından kaynaklanıyor.

Bence Yigit´de beklemek en dogrusu olur.

Ben Yigit´i ne kadar begensemde geldiginde zaaten daha cok eksikleri fakat özel yeteneklere sahip olan biri oldugunu söylemisdim.

Yigit bu sene oynamaz,seneye birden oynar.

topsuz oyunu iyi,fizigini iyi kullanip müthis hizlaniyor birden,son vuruslarinda soguk kanli.

dar alanda baya eksikleri var mesela.oyun görüsüde kisitli.

bu adam bildigin kanat´da 90dkk bindiren oyuncudur.

Ben Yigit´i ne kadar begensemde geldiginde zaaten daha cok eksikleri fakat özel yeteneklere sahip olan biri oldugunu söylemisdim.

topsuz oyunu iyi,fizigini iyi kullanip müthis hizlaniyor birden,son vuruslarinda soguk kanli.

bu adam bildigin kanat´da 90dkk bindiren oyuncudur
.

cok dogru özetledin yigiti valla, yüzdeyüz katiliyorum.

Aydın tutar bu adam tutmaz.

bu adam bildigin kanat´da 90dkk bindiren oyuncudur.

şu yorumları nerde izleyerek yaptın?

şu yorumları nerde izleyerek yaptın?

valla ben bi büyüklere karsi, birde 2-3 mac daha izlemisimdir yigiti su gecen 2 yilda

aynen katiliyorum ben berkana.

bu cocuk gelirken, selcukla cosabilir diyordum

muthis kosular yapiyordu cocuk manisada defansin arkasina, cok hizli oldugu icin en büyük özelligi olarak dikkat cekiyordu zaten, defans arkasina yaptigi kosular.

fizik olarakta fena degil

son vuruslarda cok mu sogukkanli, bilemiyorum, pek gol atti denilmez cunku

ama genel olarak katiliyorum berkana

bizde oynadigi 2-3 macta ama korkak, kacak oynadi.

ayni sorunu sercan da yasiyor

böyle devam ederse, isi cok zor tabi

özgüven inanilmaz önemli birsey

Manisada oynamak baska bizde oynamak baska.

Bursaspor icinde gecerli.

Ben kac senedir türk futbolunu takip ediyorum ve hicbir zaman anadolü kulübten gelen bi oyuncu (ts haric) bi istanbul takimina suk diye oturup direk katki verdigini görmedim.

10 milyonluk mehmet topuz 3 senede 1 ay iyi oynadi.

2 maçla adam yargılamayın daha transfer edeli 2 ay anca oldu,çocuk 22 yaşında ve Süper Lig'de 90 maça çıkmış bu yaştaki bir oyuncu için gayet iyi bir tecrübe kazanmış şu ana kadar.Futbol öyle televizyondan göründüğü kadar kolay bir oyun değil Manisaspor'da 22 yaşında olupta 90 maça çıkmanın ne demek olduğunu futbolu yakından takip edenler iyi bilir.

Fatih Hoca hazırlar Yiğit Gökoğlan'ı zaten Fatih Hoca'nın yaptığı transfere ben ses çıkarmam da,tek kalemde adam silmeye alışık bir milletiz

22 yaşında 2.5 milyon euro verildi, her ne kadar bu paraya Yasin Öztekin, Olcan gibi adamların alınmasını istesek de olan oldu o yüzden b.k atmak yerine bir şeyleri zamana bırakmak lazım, Terim bu transferi istediği için Yiğit'in gelişimi için elinden geleni yapacaktır ha olmazsa da olmaz, yapacak bir şey yok ama dediğim gibi en azından biraz daha beklemek lazım.

Yarın kupa maçında şans bulur inşallah.

ilk önce semih cikis yapti

sonra emre

sonra aydin da bir hareketlenme oldu, bekliyoruz.

simdi yigit yada sercanda

bugun oynarsa, sansini iyi degerlendirmeli

Aydına bile kağtırdı formayı ben dmeiştim ama bu adamda pek numara yok diye

Geri
Üst Alt