# Yiğit Gökoğlan

Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan | Orduspor'da Kiralık

dun pasi cikarsaydi 2-1 alirdi ordu o maci.

pasi vermedin, adamlar cikti gol atti.

ulan bari az birşeyler yapda orduya okutalım az parada olsa birşeylere zararın neresinden dönersen kardır olayı :o

maç 1-0 ken adam ortada bomboştu. bu topu volkana attı. olası golü yedi. bu adama biz 2.5 milyon euro verdikk dimi. sırf hızlı diye. futbolla alakası yok adamın. atletzimden gelmiş zaten herif.

maç 1-0 ken adam ortada bomboştu. bu topu volkana attı. olası golü yedi. bu adama biz 2.5 milyon euro verdikk dimi. sırf hızlı diye. futbolla alakası yok adamın. atletzimden gelmiş zaten herif.

Aynen, bomboş ve Volkan gibi ayı bir herifin üzerine cılız bir vuruş yaptı. Hadi bir halt yiyeceğin yok pas dene. O şut nedir yav? Bir kere Volkan ayısını rahat alacağı çok belli zaten. Hiç mi futbol aklı yok bu çocuğun?

Aynen, bomboş ve Volkan gibi ayı bir herifin üzerine cılız bir vuruş yaptı. Hadi bir halt yiyeceğin yok pas dene. O şut nedir yav? Bir kere Volkan ayısını rahat alacağı çok belli zaten. Hiç mi futbol aklı yok bu çocuğun?

manisada kaç golü asisti varmış bu adamında almışlar ben onuda anlamadım. istatistigi bile yok dogru dürüst. tek istatige bakılmaz ama oynadıgı yer icraat yapılcak yer. nerde kontra atak topçusu var takıma doldurduk. teknik oyuncuları ve beyni olan adamları almaya yeminliymişiz gibi. bu ligden alper potuk aykkut demir birde antalyadaki 18 lik çocuk vardı ismi aklıma gelmedi.başkada oyuncu alınmaz.

cöp

manisada kaç golü asisti varmış bu adamında almışlar ben onuda anlamadım. istatistigi bile yok dogru dürüst. tek istatige bakılmaz ama oynadıgı yer icraat yapılcak yer. nerde kontra atak topçusu var takıma doldurduk. teknik oyuncuları ve beyni olan adamları almaya yeminliymişiz gibi. bu ligden alper potuk aykkut demir birde antalyadaki 18 lik çocuk vardı ismi aklıma gelmedi.başkada oyuncu alınmaz.

emrah var antalya'dan onu diyorsun herhalde.

Güya kendini geliştirsin diye gönderdik peh

Bidahada kulübe dönemez yiğit

Batdal 2 oldu

Hic begenmiyorum.. Begenmedimde o pasi atacaksin aga.. Amaaa diyelim o sut gol oldu yada o pasi attiydi.. Yigiti sadece dun gorenler burda.. Yigit geri donsunnn.. Fatih hoca isler onu sol kanatta is yapar bohhhhh diyecekti.. Kendinizi kandirmayin oyuncuyuda 1 pozisyonla bitirmeyin.

nasıl bir şanstır ya.bu kadar yeteneksiz adamlar futbolcu oluyor birde Galatasaray da oynuyor

su adama para verip Shaqiriye para yetmedi onu alamamistik .. O yuzden beter olsun beterrrrrr

aglamak istiyorum

ben bu atletizimciden 10 kat iyi top oynuyordum:mad::mad::mad::mad::mad::mad::o:o:o:o:o:o:o:o:sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007::sad007:

Geçen sezon başı Riera yerine Shaqiri , devre arası da Yiğit yerine Olcan Adın'ı alsak çok farklı olurdu her şey.

Geri
Üst Alt