# Yiğit Gökoğlan

Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan | Orduspor'da Kiralık

Azda para vermemiştik be. Yazık gerçekten.

Koşmak dışında bir yeteneği de yok zaten.

Usain Bolt'tan biraz daha ritimsiz koşuyor bu çocuk. Alacaksak Bolt'u alalım,zaten adam futbol oynamak istiyordu atletizmi bırakıp...

fiziği çok iyi, ama onun haricinde pek bir numarası yok. olimpiyatlar için daha uygun

Ordu'nun yedeklerinde bile yok , futbolcu olmadigini anlamak Cuper icin zor olmamis anlasilan

yiğit gökoğlan da cuper'in teknik hoca olmadığını çok çabuk kavramış

Son senelerin en gereksiz en saçma transferidir heralde Ankaragücü maçında bir gol attı neyseki anlatır anlatır durur artık çocuklarına :asd:

Ordu ülkü ocakları reisi.

Ali Turan,Y.Gökoglan,Sercan ,Caglar,Riera,U.Ceylan hatta Yekta Kurtulus(verilen bonservisin altinda performansi var) Galatasaray tarihinin son 3-4 senedeki en kötü transferleridir,bir sekilde bu elemanlardan kurtulmali,türk kadromuzu saglamlastirmayiz...

H.Balta ile Sabri zaten takimda oldugu icin yukaridaki listeye sokmadim ama benim icin onlarda fazlalik.

Ali Turan,Y.Gökoglan,Sercan ,Caglar,Riera,U.Ceylan hatta Yekta Kurtulus(verilen bonservisin altinda performansi var) Galatasaray tarihinin son 3-4 senedeki en kötü transferleridir,bir sekilde bu elemanlardan kurtulmali,türk kadromuzu saglamlastirmayiz...

H.Balta ile Sabri zaten takimda oldugu icin yukaridaki listeye sokmadim ama benim icin onlarda fazlalik.

Riera ve Sabri'ye hala laf edenleri gördükçe üzülüyorum. Yekta konusunda da adam görev aldığı her maç her dakikada da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. (kötü oynadığı maçlar 5 parmağı geçmez.)

Riera ve Sabri'ye hala laf edenleri gördükçe üzülüyorum. Yekta konusunda da adam görev aldığı her maç her dakikada da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. (kötü oynadığı maçlar 5 parmağı geçmez.)

Riera 3milyon € luk oyun oynuyormu?

Sabri icin bu takim Polat dönemi bittigi andan itibaren 3-4 beden büyük geliyor...

Yekta dakika aldigi maclardada gücünü ilk 45 dakikada bitiriyordu,gücü kalmadigindan ikinci yarilarda oyundan düsüyordu insan 4,5 milyon bonservis ödedigi oyuncudan daha cok sey bekliyor,pahali bir yedek olarak kalir bu takimda...

Zaten niye alindi diye bir cok kisi soruyordu zaten ardindanda sanirim kendini reis san etti , Istanbulu kaldiramadi galiba.

boşa dökülmüş milyon euro lar :sad007:

Riera 3milyon € luk oyun oynuyormu?

Sabri icin bu takim Polat dönemi bittigi andan itibaren 3-4 beden büyük geliyor...

Yekta dakika aldigi maclardada gücünü ilk 45 dakikada bitiriyordu,gücü kalmadigindan ikinci yarilarda oyundan düsüyordu insan 4,5 milyon bonservis ödedigi oyuncudan daha cok sey bekliyor,pahali bir yedek olarak kalir bu takimda...

Riera 3 değil 6 milyonluk oynuyor. Sen adamı bu kadar isteme oyuncun kalksın dövsün gideceklerin en başında onun ismi geçsin bu adam 1 sene sonra takımın en önemli oyuncularından biri olsun. Arkadaş, böyle profesyonellik dersi 3 milyon değil 9 milyondan bile değerlidir. Anlayana.

Sabri kaç yıldır bu takımda? Polat ile gelmedi Polat ilede gitmeyecekti. Bu adamın arma sevgisi kaç oyuncuda vardı? İyi oynar kötü oynar ama Sabri bu takımın ruhudur. Futbol senin bildiğin gibi oynanmaz bu ülkede.

Yekta görev aldığı her maçta elinden geleni yapıyor mu? Sonuna kadar genelde de iyi oynuyor ancak sürekliliği olmadığı için eksikliklri hep göze batıyor. Birde bu adamı takip edenler, adamın asıl yerinin sol açık olduğunu bilir ancak bizde hiç bir zaman burada oynatılmadı. Ancak ne olursa olsun adamın kumaşı iyi.

Kendini çabuk bitirdi Yiğit.Umutluydum Ordu'da kendini gösterip bomba gibi döner diye.Lakin adam sakatlıktan kurtulup kadroya giremedi.Büyük umutlarla gelen Ceyhun Gülselam ve Yiğit Gökoğlan sezon sonu kesin gider gözüyle bakıyorum.Sercan ise yaşından ötürü belki bir umutla takımda kalabilir...

Yiğit Gökoğlan transferi kadar gereksiz bir transfer görmedim.Bu transferi neye göre yapmışlar anlamış değilim.

Yiğit Gökoğlan transferi kadar gereksiz bir transfer görmedim.Bu transferi neye göre yapmışlar anlamış değilim.

kazım gidince kanat oyuncusu ihtiyacı doğdu, başkanımız olcan için 3,5 vermek yerine yiğit çöpüne 2,5 vermeyi tercih etti.Sonuçta 3.5 arsenaldan hazır oyuncu alınıyor değil mi:rolleyes:

Forvet özelliği var.

İlk geldiği zaman biraz olsun umudum vardı. Daha doğrusu verilen paranın fos çıkmamasını umdum. Şu an var mı, yok mu belli değil. Son mesajda söylenildiği gibi direkt forvet mevkisine dönüştürse kendini, sanki daha iyi olur. Burak örneği var yani. Aynısı olacak diye bir şey yok tabii ki ama, bir denemeli.

Geri
Üst Alt