# Yiğit Gökoğlan

Şaka maka takımda kalma ihtimali vardır. 18'de 6 yabancı bulundurabileceğimizi varsayarsak, her maç 12 yerli oyuncunun kadroya girmesi lazım. Bizdeki yerli sayısı 3 kaleci (Aykut, Eray, Ufuk) ile birlikte 17. Biri otomatik olarak kadroda olacak. Yani 11 yerli için 14 oyuncu var. Yerli sayısını arttırmazsak bu adam takımda kalabilir. Korkuyoruz FT.

Rize'ye gidecek deniyordu.Hala gitmedi sanırım.

Ciddi ciddi Manisaspor'dan beri takip ediyorum. Aşırı hızlı. Biraz daha şans verilseydi olabilirdi.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bari 4-2-3-1 sisteminde bi deneseydik belki biraz kıpırdardı. Manisa'dayken o kadar da kötü değildi bu çocuk, hatta orada fark yaratan adamlardan biriydi. Hem 4-4-2 sisteminde hemde biraz özgüvensizliği altında ezildi gibi geldi bana. Yani madem bu adama yatırım yaptın, al dene 2-3 maç, zaten isteyeni de yok. Ha tamam çok yetenekli değil belki ama oynatmadan fırlatıp atmak da moda oldu artık bizde.

Olcan'a bu para çok deyip 700 Bin € altına Yiğit Gökoğlan'ı almakta nasıl büyük bir transfer başarısızlığıdır arkadaş.

Adam kötü olmasa bile bizim takım bitiriyor adamları. Bir kere denenmez mi koskoca lig öncesi.

Olcan'a bu para çok deyip 700 Bin € altına Yiğit Gökoğlan'ı almakta nasıl büyük bir transfer başarısızlığıdır arkadaş.

daha o zamandan bizim başkan yabancı dalgasından bi haberdi ne yazık ki

kalkıp 3.5 a arsenalden hazır adam alırım demişti. alırsın almasınada tribüne alırsın.

Eskiden arka direkte kendini unutturan Capone vardı şimdi de transfer döneminde kendini unutturan Yiğit Gökoğlan olacak sanırım.

Bu arkadaşın takımda olduğundan haberim bile yoktu, çoktan 1.lige falan gitmiştir diyordum.

Eskiden arka direkte kendini unutturan Capone vardı şimdi de transfer döneminde kendini unutturan Yiğit Gökoğlan olacak sanırım.

Bu arkadaşın takımda olduğundan haberim bile yoktu, çoktan 1.lige falan gitmiştir diyordum.

Sesli güldüm hocam :D

Geri
Üst Alt