# Yiğit Gökoğlan

Vay anasini birde bu adama okadar para vermistik adam 5 mac oynayamadi. Madem bu adam okadar yetenksiz, ne diye transfer ediyorun be hocam....giden paralara yazik.

g.töre daha ucuz

artik düsünün

bence koisyon aliniyor yüklü sekilde

yoksa böle sacmalik olmaz

Lan bu adam bizdeymiş,o kadar çapsız ki talibi bile çıkmıyor...

yiğit gökoğlan furkan öçal fatih terimin hediyesidir bu takıma sahip çıkalım

fatih terimin saçma transferlerinden biri daha niye aldın neden oynatmadan gönderdin sorarım şimdi fatih hocam

talibi çıkmamış frei töreye 2 3 milyonu çok görenler buna sercana basıyor aydına yıllık 1 m maaş veriyor emre ç nin 500 binlik maaşı 2 ye katlanıp sözleşme uzatılıyor teknik ekip ve yönetimi hiç anlamıyorum

fatih terim cidden transferden anlamıyor. gelecek vaadeden hiçbir oyuncu fatih hocanın elinden geçmemeli bence, e diyeceksiniz brumayı transfer ettik, allah sonumuzu hayretsin demekten başka bişey diyemiyorum şimdilik. inşallah bu çocuk iyi çıkar kendini gösterirde parlaması için hocaya falan gerek kalmaz

Ben bu çocuğa laf etmem, çünkü suç gerçekten onda değil, onu bin dereden su getirerek transfer edip 2 maç bile oynatmadan fırlatıp kenara atanda.

Hocamızın kazıklarından biri.Sercan,Yiğit,Aykut,Aydın gibi adamlara para veriyoruz işe bak.

Konyaspor kanat arıyor, bedavaya yollayın Konya'ya.

Sarı kırmızılı takım, Yiğit’in kulübüne bonservis bedeli olarak 2 milyon 800 bin Euro ödeyecek.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

ali-sen-aktor-resimleri-ve-fotograflari-fotograf.jpg

Geri
Üst Alt