# Yiğit Gökoğlan

Çok fena kazık yemısız. Bu kacıncı kazık onuda sayaamadım..

Almasaydı büyük başkan. Sneijder'i Terim'e rağmen aldırıp Yiğit'i de aldırmasaydı kardeş. Her yere Terim yazıp durmayın yeter artık.

ünal aysal bir kere futboldan anlamıyor tamamm mı ayrıca transferleri de o yapmıyor

ayrıca terim de anlamıyor toptan

-Tapatalk-

Yiğit sağda amrabat solda offff

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Noldu buna ya, A2'de falan mı idman yapıyor

Vay bee buna 900bin, aydin'a 1 milyon, furkan'a 750bin..

Digerlerini saymadim bile..

Albayrak'a sorsan fatih terim GS'nin 1 kurusunu car cur etmez.

Elmander-Selçuk-Muslera-Eboue-Ujfalusi-Riera-Melo-Hamit-Necati-Umut-Burak-Dany-Engin-Chedjou-Bruma-Drogba-Sneijder

Bunlar FT döneminde transfer edilip %80-100 arası verim aldığımız oyuncular. Umut, Burak beğenilmeseler de geçen sene 50 gol attı bu adamlar katkı vermedi diyemeyiz. Dany geçen sene pek çok maçta iyi performanslar verdi. Enginden de yararlanıldı özellikle ilk sene zaten bonservisi falan da yoktu. Bunların dışında Semih de kadroya dahil oldu Emre ç. de iş yaptı ilk sezon. Chedjou ve Brumayı da bu sene göreceğiz. Brumanın yanlış bir yatırım olduğunu kimse söylemeyecektir. Riera'dan ilk senesinde fazla verim alamadıysak da ikinci sezon gayet iyiydi. Necati gibi ekstra performans aldığımız adamlar da oldu performans/fiyat açısından. Hamit ismi istisna olabilir ama alınırken kimsenin burun kıvırdığını hatırlamıyorum hatta fenere kaptırdığımız haberleri geldiğinde forum yas tutmaya başlamıştı. Yine de geçen sezon orta saha üçlüsünde takıma direnç kattı vs beklediğimiz oranda olmasa da verim aldık.

Alındığı halde şans vermediğimiz isimler

Yiğit-Ceyhun-Furkan-Sercan

olarak sayılabilir. Buradan sadece Ceyhun kaldı verim alabiliriz o adamdan ama zaten buranın toplam maliyeti 7-8 milyon euro arası maks.

Bir de şans verdiğimiz halde beklentinin altında kalan Amrabat ismi var. Ondan da hala ümitli olanlar var, sistem vs durumuna göre performansı yükselebilir yine de yanlış transferdir tabii.

3 transfer dönemi alınan bu kadar topçu nihayetinde tutmayan adamlar olacaktır, normaldir. Bana göre aldığımız çoğu adamdan yüksek verim aldık. Bazılarından dönem dönem bazılarından sürekli.

Alınan her adam tutacak diye bir şart yok öyle bir şey beklerseniz de sizlere bol şans dilerim.

Not:Unuttuğum ya da yanlış hatırladığım isimler olabilir

Milli takıma neden çağrılmıyor ? :eek:

2,5 milyon euro !! çok pis çaktılar bunu bize :(

2,5 x 2,7 : 7 trilyon + 3 trilyon yiğite : 10 trilyon heba oldu...

Böyle transferleri genelde fener yapardı sırf bizim maçta iyi oynadı diye aldık bizim transfer politikası böyle işte

Geri
Üst Alt