# Yiğit Gökoğlan

İlk baştan Galatasaray' ın aradığı sağ açık değildi. Ama Amrabat 'tan bile faydalı olurdu oynatılsaydı. Amrabat, Aydın, Yiğit bunlar çok yönlü olmayan, kanat oyuncuları, orta sahamıza zararları oluyor. Terim adına üçüde bir birine benzeyen skandal transferler.

Almayın dedim 30dan fazla maçını stadta canlı gözlerle izledim dedim dinletemedim:D

Bu adamın yerine Serdar Gürler ya da Emrah Başsan gibi ucuz ama gelecegi olan isimler transfer edilseydi keske

Manciniye futbolcu diye tanıştırmaya utanmışlardır muhtemelen floryada çaycı falan demişlerdir o yüzden kadroda olmaması normal

@tribundergi: Roberto Mancini, A2 takımıyla çalışan Yiğit Gökoğlan'ın tekrardan A takım ile birlikte çalışmasını istedi.

HLL SANA MANCİNİ

-Tapatalk-

"Galatasaray'ın bir kuruşunu bile israf ettirmem" R. Mancini

bu yigit bizdemiydi la niye a2 ye gönderdiq biz bunu:redface:

Bülent Tulun transferi çünkü, Fatih Terim istemedi gelirken, yönetim zorla aldı, hatta başkan "Yiğit'i de alırım, oynatacak hocayı da" dedi geldiğinde.

Yok lan dur bu başka hikayeydi...

Inter ve City'den bir örnek verir misin buna?

iddiayı ortaya atan sensin senin vermen gerek örneği ama kısaca şunu söyleyebilirim bir tane genç futbolcuyu dünya futboluna kazandıramamış hep zengin kulüplerde çalışmış pek sıkıntı yaşamamış bir hoca ünal aysaldada yıldız hastalığı olduğu için artık brumalar değil bol bol snejderleri izleriz

iddiayı ortaya atan sensin senin vermen gerek örneği ama kısaca şunu söyleyebilirim bir tane genç futbolcuyu dünya futboluna kazandıramamış hep zengin kulüplerde çalışmış pek sıkıntı yaşamamış bir hoca ünal aysaldada yıldız hastalığı olduğu için artık brumalar değil bol bol snejderleri izleriz

Ben ne iddiası atmışım ortaya? Durup dururken Mancini Lucescu değil yaşlı yıldızları alacak dedin, ben de sana eski takımlarından örnek ver dedim. Kafan mı güzel dalga mı geçiyorsun? Ujfa, Drogba, Riera, Cris hatta Eboue transferlerini de babam yaptı zaten.

Zaten yerli de yok pek.Bu da girsin kadroya eksik kalmasın.

Hic umutlu degilim ama denesin bakalim. Adam Orduspor´da kadroya girememisti.

Ben ne iddiası atmışım ortaya? Durup dururken Mancini Lucescu değil yaşlı yıldızları alacak dedin, ben de sana eski takımlarından örnek ver dedim. Kafan mı güzel dalga mı geçiyorsun? Ujfa, Drogba, Riera, Cris transferlerini de babam yaptı zaten.

ne dalga geçmesi mertcan kardeşim hem ujfa drogba filan yazarak olayı f.t ye getirmeye çalışma ben sana başka bişey söyledim.mancini hep rahat takımlarda çalışmış ekonomik sıkıntısı olmayan takımlar galatasarayın parasının kıymetini nerden bilecek.adamın söylediği her söze inanacakmısınız siz.

Geri
Üst Alt