# Yiğit Gökoğlan

ne dalga geçmesi mertcan kardeşim hem ujfa drogba filan yazarak olayı f.t ye getirmeye çalışma ben sana başka bişey söyledim.mancini hep rahat takımlarda çalışmış ekonomik sıkıntısı olmayan takımlar galatasarayın parasının kıymetini nerden bilecek.adamın söylediği her söze inanacakmısınız siz.

İyi de adam öyle bişey dememiş ki, ben onu şimdi ironi olsun diye uydurdum. Fatih Terim'in sözü o aslında. Yiğit'i alıp A2'ye gönderen de aynı Fatih Hoca çünkü.

İyi de adam öyle bişey dememiş ki, ben onu şimdi ironi olsun diye uydurdum. Fatih Terim'in sözü o aslında. Yiğit'i alıp A2'ye gönderen de aynı Fatih Hoca çünkü.

sen kafandan bişeyler uyduracağına sana bu kadar önemli başarılar yaşatmış efsanene saygı duysaydın adamın arkasından demediğiniz kalmadı.gökten taş yağsa onuda f.t.den bilirsiniz diye korkuyom. mancini ağa fatih terim kaka nasıl galatasaraylısınız ben şaşıyorum sizleri izlerken vallahi

sen kafandan bişeyler uyduracağına sana bu kadar önemli başarılar yaşatmış efsanene saygı duysaydın adamın arkasından demediğiniz kalmadı.gökten taş yağsa onuda f.t.den bilirsiniz diye korkuyom. mancini ağa fatih terim kaka nasıl galatasaraylısınız ben şaşıyorum sizleri izlerken vallahi

Emin ol Fatih Terim'i en az senin kadar seviyorum, ama bu yaptığı işleri eleştirmeyeceğim anlamına gelmiyor. Yazdığımda da saygısızlık yok.

adaletsporcular cok dolasiyor burda bakiyorumda hafta sonu burakin yerine umutu niye oynatmadi o adaletspor biri bana anlatirmi ?!

basin toplantisinda da muthis yanlis konusdu ve kendi oyuncularini resmen katletmisdir kendisini kurtarmak icin. manciniyide mourinho yaptiniz basimiza ya ayip ayip. futboldan anlamiyoruz deyin gecin ne bileyim.

Emin ol Fatih Terim'i en az senin kadar seviyorum, ama bu yaptığı işleri eleştirmeyeceğim anlamına gelmiyor. Yazdığımda da saygısızlık yok.

bende fatih terimi eleştirdim çok normal ama her kötü işin sonunu fatih terime bağlamıyorum sizin gibi yiğit gökoğlan adam olsaydıda fatih terim formayı verdiğinde hakettiğini gösterseydi

Ana bulundu mu bu ya :D

Son çare ilan vercektim kayıp diye şükür.

orduya kiralık gitmişdi ,memleketimin takımına, orada yediğimiz kazığa gülüyorlardı ,bunu nasıl kiralık aldık diye kendilerine kızıyorlardı... terimin bir diğer kazığı..

Çekilin yoldan, yardıran kanat geri geldi :)

iddiayı ortaya atan sensin senin vermen gerek örneği ama kısaca şunu söyleyebilirim bir tane genç futbolcuyu dünya futboluna kazandıramamış hep zengin kulüplerde çalışmış pek sıkıntı yaşamamış bir hoca ünal aysaldada yıldız hastalığı olduğu için artık brumalar değil bol bol snejderleri izleriz

Balotelli

bende fatih terimi eleştirdim çok normal ama her kötü işin sonunu fatih terime bağlamıyorum sizin gibi yiğit gökoğlan adam olsaydıda fatih terim formayı verdiğinde hakettiğini gösterseydi

Iyide o adam zorla demedi ki beni alin diye? Manisa'da ne top oynadida aldin sen bu adami?

çok güzel transfer bişey oynamadan kavga edip geri yolladı zaten

Haberin yok konuşuyorsun işte. Inter'de adamı A takıma çıkaran kişiydi Mancini. Kavga edip geri yolladığı da yok, ezbere konuşacağına aç oku. :) Yönetim yolladı Balotelli'yi, Mancini değil.

Haberin yok konuşuyorsun işte. Inter'de adamı A takıma çıkaran kişiydi Mancini. Kavga edip geri yolladığı da yok, ezbere konuşacağına aç oku. :) Yönetim yolladı Balotelli'yi, Mancini değil.

balotelliyi as takıma çıkarıp oynatan mourinho sallarsında bu kadar değil be kardeşim

balotelliyi as takıma çıkarıp oynatan mourinho sallarsında bu kadar değil be kardeşim

Buyur oku zaman:

https://en.wikipedia.org/wiki/Mario_Balotelli

Mario Barwuah Balotelli is an Italian professional footballer who plays as a striker for Serie A club Milan and the Italian national team.[3][4] He started his professional football career at Lumezzane and played for the first team twice before having an unsuccessful trial at FC Barcelona,[5] and subsequently joining Internazionale in 2007. Inter manager Roberto Mancini brought Balotelli into the first team, but when Mancini left, Balotelli's disciplinary record fell away. He had a strained relationship with new manager José Mourinho and was suspended from Inter's first team in January 2009 after a number of disciplinary problems.

https://www.forebet.com/en/interesting-facts/206-the-exciting-story-of-mario-balotelli.html

Mario Balotelli is an Italian footballer who plays as a striker for Manchester City and the Italy national team. He started his professional football career at Lumezzane. Afterwards he had an unsuccessful trial at FC Barcelona, and subsequently joined Internazionale in 2007. Roberto Mancini noticed the high quality of the player and brought Balotelli into the first team. After Mancini left Inter, Mario had a strained relationship with the new head coach José Mourinho and was suspended from Inter's first team in January 2009 after a number of disciplinary problems. At present, Balotelli plays under the management of his discoverer Roberto Mancini for Manchester City.

Geri
Üst Alt