# Yiğit Gökoğlan

Her hocanin yildiz uretme gibi bi ozelligimi olmasi lazim ...

tamam as takıma çıkarabilir arda turanıda 15 yaşında hagi as takımda hazırlık maçında oynatmıştı.ama onu bugünlere getiren mancini değil as takıma çıkarmak marifet değil yani

Onu bugünlere getiren kendi yetenegidir tabi ama Balo Inter'de patlama yaptı. Mancini as takımda oynatmasa belki ona güvenen çıkmazdı, bilemezsin.

Bi de oyuncu yetistirememesi bi eksik degil, dediğin gibi, zengin takımlarda görev aldı. Teknik hocamizi durduk yere küçük görmeye gerek yok, destek olmalıyız

tapatalk...

Onu bugünlere getiren kendi yetenegidir tabi ama Balo Inter'de patlama yaptı. Mancini as takımda oynatmasa belki ona güvenen çıkmazdı, bilemezsin.

Bi de oyuncu yetistirememesi bi eksik degil, dediğin gibi, zengin takımlarda görev aldı. Teknik hocamizi durduk yere küçük görmeye gerek yok, destek olmalıyız

tapatalk...

küçük görmek değil amacımız abartılmasına karşıyız

en kötü 1 milyon tl alıyordur bu ne için derince belediyesporla maç yapmak için yazık

bu yıl ilk kez bir maçta forma giydi. onuda hatırlatalım.

Bir takımda iki pehlivan a yer yok amrabat varken

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

yakinda kadroya girer böyle eksik kalmaya devam edersek.

Şunu da yedeğe alalım bari.Bir işe yaramıyor bari 18'î tamamlasın.Belki lazım olur.

2.5 milyon euro bonservis , yillik 900 bin euro , Terim kazıgı vol 134312412412

2.5 milyon euro bonservis , yillik 900 bin euro , Terim kazıgı vol 134312412412

Tuttuğum takıma, onca maliyetle bir transfer yapılıyor ve ben kahroluyorum!...Milyonda bir bile ihtimal görmüyorum, alınan adamın takıma ufakta olsa bir katkısı olacağına!...Bu duyguyu bana yaşatması bile Terim in futbolcudan anlamadığının net tescilidir, nacizane; Bülent Ünder filanda yanında olmayınca hiç çekilmiyor transfer tercihleri...Sayesinde kadro felç durumda, an itibariyle...Kısıtlı kontenjanın dördü defansa harcanıyor, hepsi aynı anda sahada olsa bile en iyimser gözle bile vasattır, kalitesi malum ligimiz ölçeğinde dahi...Ama hala ''Gönüllerdeki Hoca'', hala ''İmperatore''...Allah selamet versin, böyle şanslı bir futbol adamı görmemiştir futbol tarihi...

İşte böyle adamlar yüzünden yabancı sınırı kalkmalı.Bir maç oynamadan hayatının parasını çıkardı.

A2 Ligi | Galatasaray 2-2 Tepecikspor

Galatasaray A2 Takımı, ligin 9. haftasında kendi sahasında Tepecikspor ile 2-2 berabere kaldı. Takımımızın golleri Berk İsmail Ünsal’dan geldi.

Galatasaray bu sonucun ardından puanını 11'e yükseltti ve 4. sırada yer aldı. Galatasaray A2 Takımı, oynadığı 9 karşılaşmada 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Attığı 10 gole karşılık, kalesinde 9 gol gördü.

Takımımız, 25 Kasım Pazartesi günü ligin 10. haftasında Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Bayrampaşa ile karşılaşacak.

Yiğit 90 dakika oynamış, berk ismail 2 gol atmış...

Geri
Üst Alt