# Yiğit Gökoğlan

:troll:

Hakem bile bizden biri olduguna inanmadi , Hakem ' Hocam okadar dedisiklik hakkiniz var neden MALZEMECIYI oyuna aliyorsunuz ' dedi ya la

takımda o kadar gereksiz adam bu kadar şans buluyorken bu adamın tukaka edilmesi çok üzücü :( Mancinin verdiği tesellide takdir şayandı

Bugünkü olaydan sonra Celtic macinda mutlaka sans bulur. Bence en az 20-25 dakika oynatilir.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Bu yetenek(sizlik)le bu adam hiçbir ihtimalde parlak bir kariyer yapamazdı. Milyonla para kazanıyor, buradaki hangi birimiz ömründe bir araya getirebilir, onun bir yılda kazandığını?...neyine yazık oldu be?!...Manisa da iken onca maçını izledim alıcı gözle, güya yıldız adayıydı ya?!...Gelmiş geçmiş transferler içinde bu kadar çıldırdığım, faydalı olma ihtimalini ''sıfır'' gördüğüm biri olmamıştı...Ligin açık ara en iyi kanat oyuncusu Olcan kolayca alınabilecekken böyle bir tercih yapılmış olmasına hala inanamıyorum...En ''kazma'' oyuncunun bile bir talibi çıkarda, bunun için malum gazeteler bile -uydurukta olsa- haber yapmaya tenezzül etmiyor...

niye üzülüyorsunuz ki adam oynamadan paraları götürüyor.

Sinyor ve Albayrak'ın büyük yıldızı, yerli CR7si. Amrabat transferi gibi bu transfer de yüce divan tarafından soruşturulmalı.

Çok üzüldüm bende bugünkü olaydan sonra Yigit'e.

Suc onu Manisa'dan alıp buralara getirenlerde tabi.

Geri
Üst Alt