# Yiğit Gökoğlan

[media]https://www.youtube.com/watch?v=70Uq4y1hlpo[/media]

Hahahhaha :D

0:00 - 0:09

Mancini: Hey

Mert Cetin: Yigit Yigit

Mancini: hiii hieet

:D

Evet tahminimiz üzerine yiğit 11'de .

Yiğit Gökoğlanın soyadını Yiğit Gö*oğlan diye sadece ben okuyorum heralde :(

Rüzgarın oğlu esecek ilk yarı :eek:

Çok kötü be abi, ne demeye aldılar ki bu adamı zamanında.

Yiğit benim arkadaşımdır Göztepede aynı takımda oynamıştık alt yapıdayken,takımın en iyisiydi o zamanlar, adamı şimdi bizim takımda görünce bir garip oluyorum:)

Yiğit benim arkadaşımdır Göztepede aynı takımda oynamıştık alt yapıdayken,takımın en iyisiydi o zamanlar, adamı şimdi bizim takımda görünce bir garip oluyorum:)

Keşke o da futbolu bırakıp kariyerine GSCde devam etseymiş :crushed:

:DDsakatlandık mertcan, yeşil sahalara erken veda ettim:( ama harbi iyi topçuydu belliydi bir yerlere geleceği,ben sol bekte oynuyordum, zaman zaman önümde oynuyordu hey gidi günler:oops:

Zaten dandik zeminler, kasap oyuncular, cani hakemler ve antrenörler yüzünden senin gibi nice gençler yitip gidiyor altyapılarda :oops: Belki şimdi Yiğit yerine sen bizim takımın solbeki olabilirdin adam gibi alt yapı bilinci olsa.

bu çocugun hiç ama hiç güveni kalmamış , eğer başka bir klübe gitmezse futbol hayatı bitecek.

ayağına gelir gelmez gözlerini kapatıp orta açıyor , sabriden bile kötü ortaları.

Kendi kalitesini hiç yansıtamadığından sahada birşey göremedik

Zaten dandik zeminler, kasap oyuncular, cani hakemler ve antrenörler yüzünden senin gibi nice gençler yitip gidiyor altyapılarda :oops: Belki şimdi Yiğit yerine sen bizim takımın solbeki olabilirdin adam gibi alt yapı bilinci olsa.

eğitim denen birşey yoktu ki,biz antrenmana çıkıyorduk hoca kafasına göre takılıyordu,çok yetenekli olman lazım bir yerlere gelmen için, yiğit hızdan kazanıyordu, sprinterdir zaten dereceleri fln vardı sonra manisaya gitti ne aradı ne sordu, konuşmuyorum bende kızgınım:D

bu adami topcu diye galatasaray'a alan kendini akil hastanesine kitlesin. bir insanin ayagina 45 dakikada 0 isabetli pas ile tamamlar mi arkadas , PTT liginde bile kimsede oynayamaz.

Ve bu adam senede 3 milyon TL para kazaniyor :)

Maalesef takımda oynayacak kapasitede değil. Gönderilmeli, kapladığı kontejanı gençlerle doldurmalıyız.

Ben olsam Yiğit-Aydın-Amrabat-Dany gibi adamları hazırlık maçını bile almam..

Geri
Üst Alt