Hakan Erdogan
Sarı Üye
- 24 Nisan 2009
- 793
- 233
- 1.313
Bizden başka kimse Haluk Ulusoy'u istemezHaluk Ulusoy Erdoğan ile arayı düzeltti deniyordu,sürpriz olmaz gelmesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizden başka kimse Haluk Ulusoy'u istemezHaluk Ulusoy Erdoğan ile arayı düzeltti deniyordu,sürpriz olmaz gelmesi
İmkansız. O mala kimse başkanlık vermezHaluk Ulusoy Erdoğan ile arayı düzeltti deniyordu,sürpriz olmaz gelmesi
Tayyip Erdoğan dediği zaman bir şey diyemezler,ayrıca geçenlerde Ali Koç Demirören'den memnunuz kalmalı gibi şeyler söylemişti demekki Haluk Ulusoy ismi dönüyor kulislerde ki böyle söylemişBizden başka kimse Haluk Ulusoy'u istemez
Fenerli servet başkan olur, başkanlığı süresince min 2 sene fb şampiyonluğu görürüz
Yeni başkan getirmiştir zaten Şenol'u.A Milli Takim'in yeni hocasi aciklaniyor, 1-2 saat sonra da federasyon baskani istifa ediyor. Bu sey gibi, yeni sezon oncesi yonetim transferler yapiyor, sonra da yeni teknik direktor getiriyorsun. Saka gibi yonetiliyoruz.
Koyar koyar yollarız diyorsun rtaş inş?Demirören Beşiktaşlı adamın hayatı Galatasaray şampiyonluğu ile geçti.
İsterse aziz yıldırım gelsin büyük gücü durduramazsın.
kardeş yabancı sınırı değişme ihtimali kalktı,mayıs ya da haziranda tff seçimi olacak yeni gelecek yönetim anca gelecek sezonlar için sınır değişitirebilirTayyipin adamı hazırdır başkanlık için. Şimdi basın toplantısı için son çalışmaları yapıyordur. Yerli sevici, para yiyici, rantçı, hırsız biri gelecektir?
Ben bu ülkede malesef hiçbir şeye olmaz demiyorumkardeş yabancı sınırı değişme ihtimali kalktı,mayıs ya da haziranda tff seçimi olacak yeni gelecek yönetim anca gelecek sezonlar için sınır değişitirebilir
Galatasaray'lı delegelerden oy almak için halı altına süpürülecekOooooooo yabanci kuralina nolacak acaba