Yıldırım Demirören: 'Kupa Statüsü Değişecek'

Mustafa Akan

Parçalı Üye
3197.jpg

Gazetecilerin; takımların,çok maç oynanması ile ilgili TFF'ye başvurularının olduğunun hatırlatılması üzerine Demirören,"Statüyü değiştiriyoruz. Önümüzdeki günlerde açıklayacağız" diye konuştu.

GS'ın kupa kazanmasını nasıl engelleyebiliriz çalışmaları devam ediyor heralde :asd: Ayrıca gazeteciler "takımlar çok maç yapıyor" mu demişşş? Bu gazeteciler avrupa liglerini ya da premier ligi falan bilmiyorlar heralde? Lan premier lig'de bizim TR kupası gibi 3 tane turnuva düzenleniyor her sezon lig maçlarıyla birlikte oynuyorlar! Artı bir de adamların avrupa maçları var! Bunlar neyin kafasını yaşıyorlar yaa???

Almanya veya Ingiltere de ki gibi olsun

kupa maçları eleme usulü olmalı...daha çok süpriz yaşanır ve daha çok ilgi çeker...

İlk işi Galatasaray bu turnuvaya katılamaz olur herhalde... Bulurlar bir bahane. Nolcak; gözgöre göre şikeye ceza vermeyenler buna hayli hayli bir sebep bulur.

Bu adam bjk baskani iken , bukadar GS dusmani degildi

ne olduda bu tupcu bukadar ucmaya basladi

dun gibi hatirliyorum, biz sampiyon olurken bu adam biz t.kupasini alalim cimbomda ligi yeterki fenev kupa almasin diye

Bu adama bakiyorum, bukadar guclumu.. varsayimlara bakiyorum hicte degil

Bir ampul bunu yonetiyor yaa

Harbiden turkiye cins bir ulke.. aziz yildirim cumhuriyetin Lordu, ampulcu ise yeni tanri

Turk halki su arap halki yada korea halki gibi olsa bu adamlara en kucuk hakaretten bizi idam ederlerdi

GS'ın kupa kazanmasını nasıl engelleyebiliriz çalışmaları devam ediyor heralde :asd: Ayrıca gazeteciler "takımlar çok maç yapıyor" mu demişşş? Bu gazeteciler avrupa liglerini ya da premier ligi falan bilmiyorlar heralde? Lan premier lig'de bizim TR kupası gibi 3 tane turnuva düzenleniyor her sezon lig maçlarıyla birlikte oynuyorlar! Artı bir de adamların avrupa maçları var! Bunlar neyin kafasını yaşıyorlar yaa???

engelleseler nolur, artık uzun bi zaman almasak bile kimse aramaz, 9 yıl olmuştu ve bu sene tek hedef olunca asıldık yoksa havaalanına bile karşılamaya 3-5 kişi gitti

Değişikliğe önce istifa ederek başlayın bence gerisi gelir zaten.

★SⅢ Tapatalk★

Galatasaray kupayı nasıl alamaz bununla ilgi calışmalarımız başladı... Yakında açıklarız...

Bu adam bjk baskani iken , bukadar GS dusmani degildi

ne olduda bu tupcu bukadar ucmaya basladi

dun gibi hatirliyorum, biz sampiyon olurken bu adam biz t.kupasini alalim cimbomda ligi yeterki fenev kupa almasin diye

Bu adama bakiyorum, bukadar guclumu.. varsayimlara bakiyorum hicte degil

Bir ampul bunu yonetiyor yaa

Harbiden turkiye cins bir ulke.. aziz yildirim cumhuriyetin Lordu, ampulcu ise yeni tanri

Turk halki su arap halki yada korea halki gibi olsa bu adamlara en kucuk hakaretten bizi idam ederlerdi

Hükümetten talimat aliyor.

Yine mi..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Statüsüyle filan uğraşacağına kupadan kulüpler nasıl zarar etmez bunun yolunu bulun.

Sponsorları artirin.

Kupayı aldık ama eminim ki en az 1-2 milyon euro Zarardayiz,oyuncuların maç başı paraları, konaklama,yolculuk vs,

Ayrıca sakatliklari saymıyorum bile,

İngilterede kupa finallerine giden takımın sezonda toplam 100 maç oynaması bizim türkiye kupasının saçma statüde oynandığı gerçeğini değiştirmez.Grup kalkacak ve eleme sistemi gelecek daha az maçla kupa kazanılacak.Bunda yanlış birşey göremedim ben, ama sen diyorsan bu kadar maç az 20 maç yapıp kıçı kırık türkiye kupasını alalım o ayrı.

değişiklik yapılabilir de bunu demirören yapmasın.2 seneye kaldırılır o kupa.malum, elini attığı yeri kurutuyor.

Süper lig maçları zaten çekilmez halde, bir de kupada daha fazla maç oynansın ve yayıncı kuruluş zarar etmesin diye bu uygulamayı getirdiler. Grup sistemi saçma sapan bir şey.

Tapatalk v2

Geri
Üst Alt