Yıldırım Demirören UEFA Merkezine Çağrıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
BARIŞ CENK AKKAYA ‏@bariscenkakkaya 2 dk.

Kişilerin cezası sonrası oluşacak süreçle ilgili bir ön görüşme olacağı bilgisi geldi bana bu bilgi yurt içi kaynaklaı geldi

Avni Aker Ruhu
‏@AvniAkerRuhu 12 dk.

SON DAKİKA - Yıldırım Demirören UEFA'nın Nyon'daki merkezine İnfantino tarafından çağırıldı.

Avni Aker Ruhu ‏@AvniAkerRuhu 10 dk.

@AvniAkerRuhu BİLGİ - Demirören'in Çağırılma Sebebi 1.424.000 Civarında Atılan Şike Şikayet Mailleri.

Tek Yürek ‏@TekYurekcom 14 dk.

BİLGİ | Demirören'in çağırılma sebebi 1.424.000 civarındaki şikayet mailleri. Kaynak TFF yazı işleri. ( via @aburakbozdag )

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 32 dk.

Bundan 5 hafta evvel yazmıştım UEFA nın " ŞİKECİLERE gereken CEZA ve yaptırımı yapın size 28. ŞUBAT gününe kadar zaman veriyoruz" yazısının

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 31 dk.

TFF ye geldiğini şimdi DEMİRÖREN UEFA merkezinde bakalım yalanladığı yazı ile ilgili ne cevap verecek UEFA ya.:))

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 30 dk.

28. ŞUBAT gününe kadar müddet verilmişti TFF ye günü kurtarma yolunda olan TFF şimdi köşeye sıkıştı. :))

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 30 dk.

UEFA nı talimatları AÇIK LİG düşür ve puan sil.

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 29 dk.

İşin ilginç tarafı FB ye TFF 20 puan silme verse FB bir sene daha geç gidecek Avrupa ya

images

Şöyle bir şey var; Tffye yakın isimler bu davetin 1 hafta önce yapıldığını söylüyor.

Peki madem neden devlet sırrı gibi gizli tuttunuz???

Ayrıca bu süreci takip eden gazeteci ve yazarların çoğu aylar önce şubat sonuna dikkat çekmişti.

Dün aziz ile demirörenin görüşmesi ???

GOL istiyorum artık GOOOOOOOLLLLLLLL

Şöyle bir şey var; Tffye yakın isimler bu davetin 1 hafta önce yapıldığını söylüyor.

Ayrıca bu süreci takip eden gazeteci ve yazarların çoğu aylar önce şubat sonuna dikkat çekmişti.

Ahahah sondaki isyan bomba olmuş :D

Keyiflendim nedense bak şimdi :D

Bu da mı gol değil hakim bey :sorrow:

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ahH_OUMnNHk[/media]

Trailer yayında , film çok yakında sinemalarda.

Martta UEFA nın çok önemli bir toplantısı var. Belki onunla ilgilidir....Ama kesin bilgimi bu çağrılma işi ? Kaynak Barış Cenk mi yani ?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=yEasYU4P8pg[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt