Yıldırım Demirören UEFA Merkezine Çağrıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle bir şey var; Tffye yakın isimler bu davetin 1 hafta önce yapıldığını söylüyor.

Peki madem neden devlet sırrı gibi gizli tuttunuz???

Ayrıca bu süreci takip eden gazeteci ve yazarların çoğu aylar önce şubat sonuna dikkat çekmişti.

Dün aziz ile demirörenin görüşmesi ???

GOL istiyorum artık GOOOOOOOLLLLLLLL

Hakatten dün aziz federasyona gitmişti demi hiç jeton düşmedi dün de şimdi parçalar birleşiyor, Gol geliyor gibi hadi hayırlısı :D

Vay arkadaş twitterda biri '' Aziz niye hakem için federasyona gitsin Uefa'dan küskü geliyor o yüzden federasyona gitti '' demişti...

gitmişken tüpçü'nün Beşiktaş ile borç ilişkisini de araştırsınlar.

Haydi UEFA, goster dunyaya sikecilerin cezasiz kalmayacagini!

UEFA resmen düğmeye bastı, şike dosyası masalarında.

Açılsın artık...

bizim basın euro 2020 masallları uyduryoo.infantino euro 2020 için çağırmış asdadsaddsads:DD

Haydaaaaaaaaaaaaaaa :)

Bhe_8vpIUAA3tcU.jpg

Hakettikleri cezalari yesinler.

Benim su sike konusunda tek korktugum sey TFFnin UEFAnin istedigi seyleri yapmayinca bütün Türk kulüplerini Avrupadan men etmesi.

En iyisi UEFA TFFyi milli takimla tehdit etsin, ozm görürüm tüpcüyü. Kendi elleriyle Fenerbahcesini bank asyaya düsürmesi gerekecek.

bu tip kişilere itibar etmiyorum, paso sallıyorlar sonra o kadar sallamanın arasından illaki bir tanesi tutuyor.

uefa bir şey yapacak olsa şimdiye kadar yapardı. kişilere cezaları verip bırakırlar.

Hakem hatasi filan bahane. Aziz Yildirim dün 3 saat boyunca bunun icin TFF´deydi.

Olayi saklamak icin kilifina uydurdular sadece.

bu tip kişilere itibar etmiyorum, paso sallıyorlar sonra o kadar sallamanın arasından illaki bir tanesi tutuyor.

uefa bir şey yapacak olsa şimdiye kadar yapardı. kişilere cezaları verip bırakırlar.

hürriyetin haberi ama tek farkla euro 2020 içinmiş.çok inandırıcı de mi euro 2020:DD

Vurduğun gol olsun UEFA.

TFF den 2020 Avrupa futbol şampiyonası hakkında görüşmeler yapmak için gittiğini açıkladılar. Umarım kanırta kanırta görüşürler.

şöyle haberler çıktıkça fenerlilerin yürekleri ağızlarına geliyor işte en zevklisi o :D

hayır olay kapanmıyorda düşseler bi kez ölecekler kurtulacaklar ancak hiç ummadıkları bir an bu tür gelişmeler oluyor ve sürekli azap çekiyorlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt