Yıldırım Demirören UEFA Merkezine Çağrıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek Yürek ‏@TekYurekcom 1 sa.

Sonsuz güvenimize sahip olan TFF yetkilileri(!) 2020 şampiyonası için çağırıldığı bilgisini paylaşmış durumdalar. Şemsiye de götürmüş mü?

:DD:DD:DD:DD

Haydaaaaaaaaaaaaaaa :)

Bhe_8vpIUAA3tcU.jpg

Dur bi Recebim zaten ortalık karışık:P

Hiçbir beklentim yok. Bu işler artık Ebouenin etkisiz taç atışlarına benzedi.

birsey olmaz, olsa bile bu gurursuz ahlaksiz nerden ciktigi belli olmayan it sürüleri kilifina uydurur.

Şöyle bir şey var; Tffye yakın isimler bu davetin 1 hafta önce yapıldığını söylüyor.

Peki madem neden devlet sırrı gibi gizli tuttunuz???

Ayrıca bu süreci takip eden gazeteci ve yazarların çoğu aylar önce şubat sonuna dikkat çekmişti.

Dün aziz ile demirörenin görüşmesi ???

GOL istiyorum artık GOOOOOOOLLLLLLLL

Başbakanın aleyhine nasıl olumszu haber göremiyorsak Aziz de medyayı öyle tırsıtmış..Bundan çıkarılacak tek sonuç budur..

benim anlamadığım UEFA neden şu tüpçüyü çağırıp pazarlık yapıyor, herşeyi gizli kapaklı yürütüyor. UEFA dediğimiz kurumda şeffaf değil malesef. resmi sitenden ilan et kararları şu tarihe kadar ceza vermezsen seni men ederim de bak ne oluyor. yeterde artar bile. bu şekilde pazarlıklar gizli işler malesef umduğumuz şeylerin olmayacağını gösteriyor bana. boşuna hayal kuruyoruz.

Akil var mantik var: Uefa tüpcüyü 2020 sampiyonasi icin cagirmis olsaydi, tff bunu kesin duyururdu önceden medyaya

ayrica 2020 sampiyonasi icin cagirilmis olsa böyle apar topar gitmezdi uefa'ya

yemezler tüpcü yemezler.. .yolun sonu görünüyor sikeciler :D

tupcu tarihe gececek feneri dusuren federasyon baskani olarak :melo:

Tüpcüden ve Tayyip'ten aynı anda kurtulalım 5 sene sampiyon olmamaya razıyım arkadas...

Demirören'in amacı ben elimden geleni yaptım demek. Kendi uygulamayacak kararı belli oldu; Uefa'nın değişikliğini bekleyeceğiz..

demek ki spam olarak düşmüyormuş bi 4 tane daha atıyım mail adresleri neydi :cigara:

Merkeze mi almışlar tüpçüyü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt