- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir kac keredir ayni soruyu soruyorsun, ne cevap almak istiyorsun bilmiyorum.Aslinda benim burada yaptigim ne terim dusmanligi ne de aysal savunuculugu
bugun aysal aday olup baskan olsa , terim ise ornek basaksehir td si olsa
bugun terimi gecmisteki olaylar icin savunan kesimin 90% i bir anda aysalci olup cikar , terime tukaka eder
buna eminim ... sonra da bu elestirilince "kisiler degil bizim derdimiz Gs nin basarisi" der cikar isin icinden
oysa dogru olan kendi ozgun fikrinle hatali ve dogru gordugun seyleri net sekilde konusabilmektir , o kisilerin apoletlerinden bagimsiz olarak
Mehmet Arslanerhem komik hem de dusundurucu reis
???
Kenan mesajin uzun alintilamadan cevaplayim
eger durum dedigin gibiyse biz surekli kisilerin yaptiklarini , mevcut gorevlerine pozisyonlarina gore mi yorumlayacagiz
ya da bu dogru bir yol mu
Ben gülmedim, seni Zebani olarak düsündüm ve korktum.Komik ve nüktedan bir fıkra yazmıştım konuyla ilgili. Bir kaç mesaj yukarıda. Cund da güldüğünü, gülerken de düşündüğünü söylemişti. Esprilerimin kötü olduğunu iddia ediyorsunuz. Böylesi güzel fıkraları görmüyorsunuz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neredesin birader sen?Ünal Aysalın yaptığı bu çıkış kendi eksi hanesine yazacak. Bu olaylardan da hoca ve Galatasaray daha güçlü çıkacaktır. Ne kadar üzerimize gelirlerse o kadar daha çok kenetleniriz.
Neredesin birader sen?
Bütün bunları tek bir mentionla anlatmaya çalışman net daha komikKomik ve nüktedan bir fıkra yazmıştım konuyla ilgili. Bir kaç mesaj yukarıda. Cund da güldüğünü, gülerken de düşündüğünü söylemişti. Esprilerimin kötü olduğunu iddia ediyorsunuz. Böylesi güzel fıkraları görmüyorsunuz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
erken baslamissin reyis yavas icelim ltf"Yıldırım Demirören, Ünal Aysal'ın ..larını yala..dı"
diye okudum!!!
Bütün bunları tek bir mentionla anlatmaya çalışman net daha komik![]()
erken baslamissin reyis yavas icelim ltf