Yıldırım Demirören'i Devirme Planı!

Barış Çetiner

Ulubatlı Souness
Fikret Orman Hakkında Flaş İddia!

habermHZ6cc.jpg

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu çıktığı bir televizyon programında Fikret Ormanla ilgili flaş bir iddia ortaya attı...

''ORMAN VAZGEÇTİ ÇÜNKÜ...''

Hacısomanoğlu, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman hakkında, "Fikret Orman, TFF Kongresi öncesi Demirören'i istifaya davet edeceğini söyledi ancak yapmadı. Kendisine niye vazgeçtiğini sorduğumda, bana 'Ben yukarı çıktım elimi Demirören'in elinin üstüne koydum. 100 milyon lira alacağını hibe edecek misin? diye sordum. Kabul ettiği için istifa davetinden vazgeçtim. Demirören'i mahkemeye verirsem hem Beşiktaş hem de Yıldırım Demirören ceza alır' yanıtını verdi."

Arkadaşlar yaklaşık 15 gün önce bende canlı izledim Hacıosmanoğlu çok ciddi bir söylemde bulundu ve bu iddia için yalanlama gelmemesi iddiayı güçlendirdi onu geçtim göreve geldiğinde kendi ağzından mali hesapları inceletip sorumlulardan hesap soracağım demesinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen bu konuda bir daha konuşmadı Fikret orman hadi onuda geçelim ya demirörenin 100 milyon tl yi talep etmemesi bjkden ? hadi bunu hibe ettik diye çürütebilirler ama hibe etme gibi bir durum olmaz yasalara göre hadi oldu diyelim neden hep mali kurul sonrası kulüp borcu açıklandığında demirörene olan borç neden söyleniyor bjk mali kurulunda ? hadi bunuda bir kenera koy kasımpaşa maçının disiplin kurulu kararı ile değilde hakkı olmamasına rağmen tff yönetim kurulu tarafında tekrar edilmesi ? kısacası Fikret ormanın elindeki belgelerle tüpçüyü kukla gibi kullanıyor hem demirörene olan borcunu ödemiyor hemde istediği gibi lehine karar çıkarttırabiliyor göreceksiniz yabancı sınırı konusundada etkili olacaklar zaten sınırlamayı desteklemeleri sonrası demirörenin açıklamalarına bakın esneklik payı bırakıyordu ama açıklamalardan sonra önder özenin özellikle kesinlikle devam edecek yabancı kuralı diyor işin özüne gelelim arkadaşlar bu türk futbolunun katilinden kurtulmak için o belgelerin üzerine gidilmesi lazım Ünal aysal gibi büyük bir adamın bu belgeleri ele geçirmesi zor olmasa gerek denetleyen şirketten ? ya da kamuoyu oluşturup baskıyla fikret ormanı açıklamaya zorlamamız lazım demirören ceza alırsa başkanlığı düşer siz ne diyorsunuz bu konuda ?

Çok pislik var. Hani insanın üstüne gazı döküp kibriti çakası geliyor, bu Türk Futbolunun... :oops:

BJK'nin is icleri bizi ilgilendirmez, bugun secim olsa F.Orman kazanamaz zaten, BJK taraftari bikmis durumda Fikret Orman yonetiminden. Hatta stad olayi olmasa ortada coktan istifa sesleri yukselirdi zaten.

Bu konu uzerine daha once konusmustuk zaten I.Haciosmanoglu ilk soylediginde. Yapacak bir sey yok, burasi Turkiye. Sirketleri yerine futbolu rezil etmeye yemin etmis yoneticiler toplulugu var maalesef.

Türkiye'de ne pis olaylar var, koskoca ülkede böyle rezalet yöneticileri nereden buluyorlar.

Ayip ve yazik.

fiko bile yd'yi parmağında oynatıyomuş baksana bizde hala yabancı sınırı değiştirsinler diye bekliyoruz hiçbir icraatımız yok ortada...

fiko bile yd'yi parmağında oynatıyomuş baksana bizde hala yabancı sınırı değiştirsinler diye bekliyoruz hiçbir icraatımız yok ortada...

mali dökümanın belgelerini ele geçirirsek önce yabancı sınırını serbest bıraktırıp ardından içeri tıkarız tüpçüyü :D

mali dökümanın belgelerini ele geçirirsek önce yabancı sınırını serbest bıraktırıp ardından içeri tıkarız tüpçüyü :D

aysal'ın 33.dereceden bağlı olduğu gizli örgüt isim vermicem o örgüt vasıtasıyla bu belgeleri ele geçirmesi çok akıllıca bir hamle olur harbi ama aysal çok naif adam böyle tehditlerle şantajlarla filan uğraşcak bi tip değil gibi :D

şu tüpçü'den kurtulursak... ciddi bi şekilde yükselişe geçer türk futbolu... umarım cesaretli biri tff'yi yola getirir... fenevin hizmetine girmiş elinden geleni yapıyor...

rte tarafından oraya konulmuş demirören'den mi bahsediyorsunuz güldürmeyin beni

Geri
Üst Alt