Yıldızsız Yeniden Yapılanma

Kardeş 11 yazında gelenler muslera, eboue, melo, Selçuk ki o zaman herkes onu istiyordu bu adamların çoğu yüksek maaşa geldi dolayısıyla böyle transferler avrupada oynamayacaksan yüksek maaş olmadan zor. Bence kurtuluş nokta atışı bir hoca almaktan geçiyor yoksa seneye şampiyonluğa oynamak zor.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu değişime bütün yerli çöpler(Selçuk da dahil gitsin artık yeter. O parayı hak etmiyor) dahilse ben de bunun olmasını istiyorum.
Uzun zaman önce yapılması gerekiyordu ama şampiyonluklar gözleri kör etti ne yazık ki

2 orta saha+1 kanat+1 as forvet+1 yedek forvet ile bu takım çok rahat şampiyon olur.Avrupada başarı için şimdilik 1 sağbek+2 stoper
Ne yapıp edilmeli ilk iş olarak 2 orta saha ve 1 forvet alınmalı.

Ben diyorum işte. Gitsin bunlar. Semih belediye'ye gitsin avrupa liginde oynasin. Olcan gitsin sumocu olsun. Tarik berber olsun falan filan. hep diyoruz bunlari duyan yok sesimizi:(

Süper tespit oglum. Tam berber tipi var la bu Tarik da :D

Galatasaray yıldızsız yapılanmaz.. yıldızlı yapılanır..

para yokmuş falan beni ilgilendirmez.. ben taraftarım, muhasebeci değilim..

50 bin kişilik stadımız, para basan storelarımız, reklam alacak koskoca bir markamız var.. her şeyi geçtim, ben kombine alıyorum, ürün alıyorum, gerekli gereksiz katkı yapıyorum.. kendi adıma koskoca Galatasaray markasını "yıldızlı" yapılandıramayan adam sittirsin gitsin diyorum..

Galatasaray yıldızsız yapılanmaz.. yıldızlı yapılanır..

para yokmuş falan beni ilgilendirmez.. ben taraftarım, muhasebeci değilim..

50 bin kişilik stadımız, para basan storelarımız, reklam alacak koskoca bir markamız var.. her şeyi geçtim, ben kombine alıyorum, ürün alıyorum, gerekli gereksiz katkı yapıyorum.. kendi adıma koskoca Galatasaray markasını "yıldızlı" yapılandıramayan adam sittirsin gitsin diyorum..
Sen diyince bu aklima geldi.
Deli Hikmet, Cimbombom'un Sorunu - Kurtlar Vadisi 43.Bölüm - YouTube

Nonoş bir tipi var. ayol filan diyecekmiş geliyor değil mi:38573: Güzel hatunuda bu götürüyor. ne biçim dünyadayiz. Gerçi bende götürüyorumda bu kaliteli götürüyordur:asd22:
Erkan zenginin kız kardeşi ciddi manada çok çekici bir hanımefendi Adem Çakar bu hususta bana katılacaktır..xd

Konu nasıl Erkan Zengin'in kız kardeşine geldi hayret edilesi bir olay.

{taptap}

Bu tür takımı kurmak ya bjk gibi şanslı olunmalı az çok veya çok iyi Scout ekibi +bununla birlikte çalışa bilen teknik ekip lazım.

2-3 tecrübeli ve kaliteli winner yıldızlar da bu kurguda olmalı bence. Sneijder muslera ve bir üst elit seviyede olan lider stoper olmalı hedefin büyükse.

Santroforun kaliteli olsun ama aç. Yıldız olmasına gerek yok ilaki.

Transfer:

2 tane genç ön libero. Siyahi ve Fransa dan ola bilir. Hem güçlü hemde teknik seviyeleri az çok yerinde olan bir çok oyuncuyu bulunur ordan ucuza.

Kanat oyuncuları belki en zor olan transferler olur. İyi olanlar piyasası yüksek oluyor. Portugis piyasası taramalı yinede.

Elit lider stoper yaşlı olsun ama en az 3-4 sene oynaya bilsin.

Sağ ve sol bek yeterli bence şimdilik carole ve linnes ile.
...

basligi acana kesinlikle katiliyorum , bu klupte keita varken , lincoln varken , misimovic ya da elano varken cok mu uctuk kactik da sneijder podolski boyle ilahlastiriliyor ?

sneijder verecegini verdi bu sene o da yatanlar kervaninda , takimin geri kalani gibi .. bu klubu ayaga kaldiracak bir mali durum yok , kabul edin ya da etmeyin , yok boyle bir para ve olmayacak da .. olsa bile artik uefa regulasyonu da izin vermiyor ,kazanmadan harcayamiyorsun biri gelip hibe bile etse..

fakat sneijderi filan oyle 15-20 lere de satamazsin , zaten serbest kalma bedeli var , 8 milyon sanirim .. mumkunse gitsin , gitmeyecekse de seneye yenilenmesin

bunun disinda evlat kategorisindeki ,zaman zaman sozlesme kapmak icin yalandan 2-3 mac has eleman tribine burunenler de bir zahmet artik olmasin , iyi niyetli ama bizim sinifimiza uymayanlar da .. isim isim bakilirsa, sabri balta umut vb leri

sozlesmesi devam edenlerin biraz insanfina kaldik

tarik ,yasin gibiler icin ise ikilemdeyim ,belki halen faydali olabilirler .. ama olamaya da bilirler , sifirdan herkesi yollayip takim kuramayiz ,bazilari kalacak illa ki

Hahaha yasin ve tarık için ikilemdeyim ama sneijder gitsin böyle kongre üyeleri olduğu sürece başımız boktan kurtulmaz.

Tarık diye futbolcumuz mu vardı?
Haaa Kibariye Tarık.... hm ok

Tarıkın kendine hayırı yok bize mi hayırı dokunacakmış.

Yolla gitsin takım çöp dolu, çiftlik gibi gelen gitmiyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

basligi acana kesinlikle katiliyorum , bu klupte keita varken , lincoln varken , misimovic ya da elano varken cok mu uctuk kactik da sneijder podolski boyle ilahlastiriliyor ?

sneijder verecegini verdi bu sene o da yatanlar kervaninda , takimin geri kalani gibi .. bu klubu ayaga kaldiracak bir mali durum yok , kabul edin ya da etmeyin , yok boyle bir para ve olmayacak da .. olsa bile artik uefa regulasyonu da izin vermiyor ,kazanmadan harcayamiyorsun biri gelip hibe bile etse..

fakat sneijderi filan oyle 15-20 lere de satamazsin , zaten serbest kalma bedeli var , 8 milyon sanirim .. mumkunse gitsin , gitmeyecekse de seneye yenilenmesin

bunun disinda evlat kategorisindeki ,zaman zaman sozlesme kapmak icin yalandan 2-3 mac has eleman tribine burunenler de bir zahmet artik olmasin , iyi niyetli ama bizim sinifimiza uymayanlar da .. isim isim bakilirsa, sabri balta umut vb leri

sozlesmesi devam edenlerin biraz insanfina kaldik

tarik ,yasin gibiler icin ise ikilemdeyim ,belki halen faydali olabilirler .. ama olamaya da bilirler , sifirdan herkesi yollayip takim kuramayiz ,bazilari kalacak illa ki

Vah sana vah. Yasin neysede Tarik için bunu düşünüyorsun ha. Gerçekten durumun vahim.

Geri
Üst Alt