Yılın En Çok Sevilen Üyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yılın En Çok Sevilen Üyesi

Ozan Tokgöz , Umut Sezer, Uğur Karabulut , Selen Olsen ...

oy kaybetmemesi açısından Emre Akkaya, Mahir Dönmez, Rıza, Alemdar, .... diye gider durur bu isimler...

Hayri ile Emir' i de katayım. Soner Abi seni de unutmayalım, Çetin Kaya İstanbul' a gelsemde maça gitsek beraber :)

Oha kimse Aysel dememis :D

Benim oyum Alemdar Ibaret'e :)

oy kaybetmemesi açısından Emre Akkaya, Mahir Dönmez, Rıza, Alemdar, .... diye gider durur bu isimler...

Hayri ile Emir' i de katayım. Soner Abi seni de unutmayalım, Çetin Kaya İstanbul' a gelsemde maça gitsek beraber :)

Hay hay Levent'im keşke gidebilsek de. Neden benle?:)

Hay hay Levent'im keşke gidebilsek de. Neden benle?:)

Yaş büyük olunca organizasyonu daha sağalam yaparsın gibi geldi. Şimdi ben Mahir' i falan nasıl kandırayım. Sen onlarıda getirirsin maça :)

Gelicem maça Rızada gelsin Soner abide kalabalık gidelim forumda kim varsa gelsin. Emiride alalım maç kötü giderse foruma yetişip yazı yazmasın :D

Yaş büyük olunca organizasyonu daha sağalam yaparsın gibi geldi. Şimdi ben Mahir' i falan nasıl kandırayım. Sen onlarıda getirirsin maça :)

Salman Arslan diyorum.

Gelicem maça Rızada gelsin Soner abide kalabalık gidelim forumda kim varsa gelsin. Emiride alalım maç kötü giderse foruma yetişip yazı yazmasın :D

Gerçekten müthiş birşey olurdu beraber gitmek maça sizinle :) Moderatör falan getirmeyin maçta küfredince banlamasınlar bizi :)

Yorumlarından dolayı sempati duyduğum bir kaç üye var.

Osman Uzdu,Mehmet Oğuz,Mete Alparslan

Alemdar, Hayri, Emir, Salman :)

Çağlar, Umut, Okan, Alper ve Refik 5'lisi var kafamda. :)

Ben Umut Sezer diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt