Yılın En Dikkat Çeken Yorumu / Alıntısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yılın En Dikkat Çeken Yorumu / Alıntısı

Murat Durgun 'un romenleri...

Hayri Cund'un şu mesajı da efsanedir.

Adamın biri Transfer nöbeti başlığında galiba '' at gözlükleri takılmış yine '' diye mesaj yazmıştı

Hayri reisin cevabı '' Bize at gözlüğü, sana at ... ''

aha buldum mesajı Fb - Gaziantep maçıymış gecen sene

16x3p.png

benim oyum bu mesaja

ahuahahahaha:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

fenerliydi o adam milletin hakeme laf etmesine at gozlugu falan demisti [luganonun ziplayip rakibinin bilegine bastigi mac]

O avatarı kullan lan yine şu tipi kayık herifi değiştir.

kes lan hiyar tipi kayik dedigin no. 1 veliaht

sagol umutcugum. bardem 1 bu 2. daha baska varsa soyleyin

''Hayri'nin erkekleri'' sinemalarda

Güzel bir konu...

Rumen muhabbeti baya iyiymiş :asd:

Baros olayına da like verdim :)

You, M.Rasit ÜNVER, Kansu Vargün and 86 others like this.

Kemal Nennioğlu, İnan Yılmaz, Aydın Sönmez, Murat Sözkesen, Okan Çelik, Muhammet K. GÜLHAN, Alpay Asma, İbrahim Aydoğan, Aydın Kay, Mert Keskek, Arda Aktararlar, Kaan Kabalak, Hayri Cund, Ahmet Özgün Güven, Oğulcan Acar, Anıl Kılıç, Ekrem Yılmaz, Oğuzhan Yeşil, Mustafa Yanar, Refik AKKÜLAH, Mustafa Bandırma, Tugay Arslan, Turan Tanrıöven, Mahmut Koç, Cenk Yelkenci, Gürkan Akdeniz, Reyhan Türkgeldi, MehmetCan Çınar, Aysel Aydın, Şebnem Başaran, Yunus Boğazlıyanlı, Yunus Can, Adil Cem EKİNCİ, Onur Yılmaz, Özgür Şener, Orkun Akyıldız, Kadir Safa KARAKAŞ, Okan DAMGACI, Yağız Soran, Namık ZENGİN, Sercan Horozcu, Gökhan Ecer, Ozan Halil Yener, Emre Koç, Alper Önal, Utku GEMİCİ, Onur İnce, Atakan Kenar, Mesut Çorap, Tarık Erkır, Okan Tutan, Birkan Erol, Muhammed SEPTİOĞLU, Yunus Emre Aslan, Çağın Sucu, Yaser Aydın, Adem ANDİÇ, Enes Sever, Mustafa Turkmen, Salih YILMAZ, Hasan Kaya, Vedat Görür, Emre Saykal, Sami Toprak, adnan korkut, Salih DURAN, Ahmet Karadag, Özgür Kızılaslan, Yasin Danacıoğlu, Şahin Şarif, Ender Akçay, Tuna Şekerciler, Osman Işık, Mustafa Yavuz, Murat Cakir, Ogulcan Kayalı, Sercan Sönmez, Murat Urhan, Irem Tahmaz, Berat Yesir, ergun duran, Burak Cetin, ekin amad, Numan Aslan, Kenan Soydabir, Erhan Taha Turhan

bu kadar kişinin like'ladığı Baros mesajıdır bence...

fenerliydi o adam milletin hakeme laf etmesine at gozlugu falan demisti [luganonun ziplayip rakibinin bilegine bastigi mac]

fb şampiyonluğa gidiyordu forumdaki herkez sinirliydi zaten o ara iyi koydun lafı o hırboya ama reis :005: o mesajından sonra intihar etmiş olabilir kanımca

Murat Durgun tek geçerim :D

Baros mesajını biz efsane yaptık bikere :D

Benim merak ettiğim rumen milli takımına tüm romenleri toplar derken bilinçli mi bilinçsizce mi dedi :asd:

Harbiden kral yorum :asd: daha gülerim...:)

Rumenleri toplar yorumu güzel ama sanırım Murat yazmasa bir çok kişinin aklına gelirdi.Ama sonuçta çok iyi espri ;)

Baros yorumu tamamen balon. ;)

Ama ben en çok Fanzinin arkasındaki esprileri beğeniyordum nedense artık fanzinde yer almıyor bence yer alması lazım.

Sayfa 55 ten itibaren okuyun kaliteli espriler var. ;)

GSCIMBOM FANZIN 37. SAYI

Ha bence en bombası Hasan Kaya'nın konu açıp;

''Neden benim mesajlarıma ve konularıma cevap verilmiyor? İlle de samimi olmak lazım sizinle?'' yazması ;)

Nasıl unuttuk bak şimdi aklıma geldi amerikan güreşi konusundaki yorum ahahaha :D lan ondan iyi çıkmaz abi.

bunlara hic bakmam.ama uzaktan bir akrabamiz vardi.kendisi güzel bir bayan.benden kucuk tabiki.aramizda iyiydi,surekli konusurduk.dedim;kudurdunmu bunlari izliyon dedim.tabi kizdi bana daha da konusmadi.birazda peynir gibiydi.yaklasik 1-2 ay sora haberini aldim.erkeklerle icerken,bunu tuzaga dusurmusler.hamile kalmis

gecen sene lan o

bi de kuşum ötmüyor yardım diye konu vardı efsanedir o baya oldu ama kim yazmıştı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt