Yılmaz Özdil: ''Takımın en iyisi üst direkti!''

@Ozan Tokgöz

Yalnız şimdi farkettim ve seni çok ayıpladım Erman.

O lafın orjinali ''eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmektir'' çok ayıp etmişsin, neden böyle bir şey yaptın durup dururken anlamadım.

Ahahahaha yahu yemin ediyorum karşı istihbaratta çalışacak potansiyel var sende Mehmet :D

Vay arkadaş o maçta da sağlam dua etseydin de gol olmasaydı :D Azıcık melez olsaydın bunlar gelmezdi başına. :D Erman bu adamın sana yaptıklarını unutma. Halen muhatap oluyorsun şununla :D
@Ozan Tokgöz

Yalnız şimdi farkettim ve seni çok ayıpladım Erman.

O lafın orjinali ''eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmektir'' çok ayıp etmişsin, neden böyle bir şey yaptın durup dururken anlamadım.
Ahahahaha yahu yemin ediyorum karşı istihbaratta çalışacak potansiyel var sende Mehmet :D
Ozan Tokgöz aslında haklısın kardeşim çok tehlikeli adam bu çok :D Dediğin gibi mesafe koymak lazım gelir. Mikserlik dedin mi akla ben gelirdim lakin bu beni geçti arkadaş farklı bir boyuta taşıdı olayı :D :D

Keşke ben de tanımasaydım Arda. Ülkedeki dingillerin bayrak tutanlarından biridir bu. Millet de çok beğenir bol bol Facebook'ta paylaşır s.çtıklarını.

Bugün Modric golü atınca orgazm olmuştur muhtemelen.

bulduğu her fırsatı kullanan eskilerin deyimiyle katiksiz bir din düşmanı bu adam futbol mutmol hikaye adam icin

Maçın en iyisi ozan beyin saçlarıydı

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt