Yılmaz Vural: "Fatih Terim, Elazığspor’u çalıştırsın bakalım!"

Hoca hakli mi?

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

Hayri Cund

expert üye
GSC Efsanesi
Deneyimli teknik direktör Yılmaz Vural, TRT Spor'da katıldığı bir programda flaş açıklamalarda bulundu. Fatih Terim'e gönderme yapan Vural, "Fatih Terim çalıştırsın bakalım Elazığspor'u. Şampiyon yapsın da göreyim. Çalıştığı iki takım var. Biri Galatasaray, biri milli takım. Göztepe'de, Ankaragücü'nde ne yaptı?" dedi.

Spor Toto 1. Lig temsilcilerinden Akın Çorap Giresunspor’la kısa süreli macerasıyla yeniden gündeme gelen Teknik Direktör Yılmaz Vural, TRT Spor’da katıldığı bir programda çarpıcı ifadeler kullandı. Yılmaz Vural, Fatih Terim hakkında da konuşurken ilginç ifadeler kullandı. Deneyimli teknik adam, “Türkiye’de oyunla kazanan kaç takım var? Herkes oyuncuyla kazanıyor. İyi oyuncun varsa, iyi teknik direktör oluyorsun. Fatih Terim çalıştırsın bakalım Elazığspor’u. Şampiyon yapsın da göreyim. Çalıştığı iki takım var. Biri Galatasaray, biri milli takım. Göztepe’de, Ankaragücü’nde ne yaptı?” dedi.

‘TIMARHANE GİBİ’

Çalıştığı takımlarda yaşadığı sorunları dile getiren Vural, “Yaşadığım sıkıntılardan dolayı bazen mesleği bırakasım geliyor. Adam 12 maçta şampiyon yap beni diyor, öyle bir durumda gidiyoruz. Futbolcular sahanın içinde hepsi saf, adam kaçırıyorlar, gol yiyorsun. Saha dışında hepsi kurnaz. Böyle futbolculuk olmaz. Kulüpler tımarhane gibi” diye konuştu.

Vural ayrıca, “Fenerbahçe’de Ali Şen döneminde iki kez gece antrenör oldum. Sabah oldu ve iş bozuldu. Galatasaray’da meşhur ‘Hırsızlar’ olayında, Hagi döneminde Ergun (Gürsoy) Ağabey aradı ve ‘Hocamız sensin, Özhan (Canaydın) Ağabey de onay verdi.’ dedi. Toplantıdan sonra Hagi özür diledi, onunla devam ettiler. Beşiktaş’tan resmi bir şey gelmedi. Biz o takımlarda gol kralı ve imparator olamadık. İnsanlar bizi istiyor” ifadelerini kullandı.

Milan da Fiorentina da başarısız mıydı olağanüstü kadrolar yoktu Yılmaz Vural boş yapmaya devam etsin hayır insan buraz utanır düşürdüğün calistirdigin takımlar ortada
Sanki iyi kadroyu Tolunaya Ertuğrul'a Rizaya Şifoya veriyorlar mı adamlar en azından takıma karakter koyuyor güven veriyor senin gibi günü gelmeyen çekler için ihtar çekmiyorlar.

‘’Fenerbahçe'de Ali Şen döneminde iki kez gece antrenör oldum. Sabah oldu ve iş bozuldu. Galatasaray'da Hagi dönemi Ergun ağabey aradı ve 'Hocamız sensin.' dedi. Toplantıdan sonra Hagi ile devam ettiler’’

Buzz Spor@buzzspor 3 sa.3 saat önceDaha fazla

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ: Yılmaz Vural, yedek kalecimiz Anıl'a 'Hüsamettin Tut sol bek oynar mı? ' diye soruyor, Anıl da 'Ben bilmem' diyor. Murat, ısınırken yanına çağrıyor 'Oğlum 10 numara oynar mısın?' diye soruyor. Murat da 'Sağ önüm ama takım geride oynarım' diyor.

Daha fazla

Mustafa Bozbağ: Yılmaz Vural, Murat Gürbüzerol'a 'Biraz daha ısın' diyor. Sonrasında, 'Gir lan oyuna' diyor. Benim Giresunspor'u emenat ettiğim teknik direktör takımı tanımalı. (Radyospor)

YILMAZ VURALIN İŞİNE SAYGISI BU KADAR İŞTE

Son düzenleme:
Zurna Yılmazın 45. takımını eskittiği için şaşırması doğal

Messi de Stoke City i şampiyon etsin.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

İyi de Terim kendi şansını kendisi yarattı,Ümit Milli Takım'ında kendini gösterdi sonra Milli Takım'a gitti orada da kendini gösterdi sonra bize geldi.Dediğine kısmen katılıyorum o tarz bazı takımların taşıdığı hocalar var ama Fatih Terim özelinde doğru değil.

Ankaragücü'nde kümede zor kaldı demesi yanlış. İlk sezonunda 13.olup TR Kupası'nda yarı finale kalmış ve ertesi sene devam edip takımı 6.yapmış.

Sonra Göztepe'de 2.ligde mücadele etmiş. Takımla lig lideriyken milli takımdan teklif gelince kendisi ayrılmış.

Yılmaz Vural Trabzon gibi takıma gitti ne yapabildi? Hangi takımla ilk 4 yapabildi? Anca hikaye anlat.

Sadece şu sözüne katılıyorum; Oyun değil oyuncu kazanıyor. Bugün Mesut Bakkal'ı Galatasaray'ın başına getir, o bile şu kadroyla en kötü ilk 6'ya girer.

Sonuçta; Kulübün ismi,taraftar büyüklüğü,oyuncu kalitesi var.

fatih terim gelsin elazığda çalışsın, guardiola gelsin bitliste çalışsın, messi gelsin hakkaride oynasın, ronaldo gelsin vanda oynasın da başarılı olabilecekler mi görelim ?

oldu gözlerim doldu.

herkes yerini bilecek, fatih terimin yeri belli yılmaz vuralın ki belli.

Son düzenleme:
23665-en-komik-yilmaz-vural-capsleri-56829f823dd27.jpeg

lan yuru egzoz dumanı..

Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam severim seni de aklına ilk gelene söylüyon yaw. Biraz tartsan söylediklerini daha iyi yerlerde olurdun zaten.

GSCimbom Mobile App

Geri
Üst Alt