Yılmaz Vural: ''Galatasaray'ın başına geçersem 50 binden az taraftara oynamam''

Fatih Hacı

Berlin Panteri
Yılmaz Vural: Galatasaray'ın başına geçeyim 50 binden az taraftara oynamam. Bunun garantisini veriyorum

Yılmaz Vural: Galatasaray'ın başında olursam takımın ekonomisini de düzeltirim.

Yılmaz Vural: Sosyal medyaya bakın; Galatasaray taraftarı takımın başında en çok beni görmek istiyor. ( :confused: )

Yılmaz Vural: Sosyal medyada hakkımda yapılan esprilere kızmıyorum. Ben de gülüyorum.

Yılmaz Vural: Yabancıların şeyinde boncuk mu var? Prandelli'den daha iyi hocayım. Ondan daha iyi eğitim aldım. ( :asd22:)

Kaynak : radyospor canli yayinda söyledi.

Prandelli den daha iyi hoca olduğu net.

Adam cosmus arkadas :D

gel artık gerçek imp. bitsin bu hasret.

Bence uyar la bu adam bizim takıma. :D

Ciddiyim.

ulan ahahha getirin şu adamı yeter sussun artık :asd22: prandelli'den kötü olmaz

Yılmaz Vural: Yabancıların şeyinde boncuk mu var? Prandelli'den daha iyi hocayım. Ondan daha iyi eğitim aldım. ( :asd22:)

bu nokta icin neden güldügünü anlayamadim.. sonucta almanyada teknik direktörlük belgesi almis birisi. tamam bu demek olmuyorki prandelli'den daha iyi bir egitilmis vesaire..ama yinede o smiley biraz yersiz olmus bence orada :)

bu nokta icin neden güldügünü anlayamadim.. sonucta almanyada teknik direktörlük belgesi almis birisi. tamam bu demek olmuyorki prandelli'den daha iyi bir egitim almis birisi ama o smiley biraz yersiz olmus bence orada :)

söyleyis tarzina güldüm. adam canli yayinda nasil konusuyor yahu :)
ama türkiyede normal herhalde.

Prandelli'yle sezon sonuna kadar devam edeceğimize en azından ligi ve oyuncuları tanıyan,saçma sapan sistemlerle takımı sahaya çıkarmayacak bir Yılmaz Vural'a hayır demem.Herkes bu adamla dalga geçiyo ama çalıştırdığı çoğu takım küme düşme potansiyelindeki takımlardı ve çoğunu da ligte tutmayı başardı.Tek sıkıntısı büyük takım çalıştırmamış olması ve medyada çok dalga geçilen saçma saha içi hareketleri ve demeçleri.

100% şampiyon yapar. Keşke şans versek. Bizim tarihimize bakıldığında bu tip deli dolu teknik adamlar hep başarılı olmuştur.

Şansı hakediyor.Kulübe faks cekelim,mail atalım.Fakstan sorumlu renkdaşımız öncülük etsin mail yağdıralım.Yılmaz hocayı istiyoruz.

Yılmaz Vural: Galatasaray'ın başına geçeyim 50 binden az taraftara oynamam. Bunun garantisini veriyorum

Yılmaz Vural: Galatasaray'ın başında olursam takımın ekonomisini de düzeltirim.

Yılmaz Vural: Sosyal medyaya bakın; Galatasaray taraftarı takımın başında en çok beni görmek istiyor. ( :confused: )

Yılmaz Vural: Sosyal medyada hakkımda yapılan esprilere kızmıyorum. Ben de gülüyorum.

dn2nm.gif

Herkes Prandelli'den iyi hocadır. O yüzden bu övünülecek bir durum değil.

Prandelli'den daha iyi hoca mı bilmem ama daha iyi oynatacağı kesin..

sürekli hücum futbolu oynatan ve kenarda sap gibi durmayacak bir adam . prandelliden iyi oldugu tartısılmaz.

Geri
Üst Alt