Yılmaz Vural: ''Galatasaray'ın başına geçersem 50 binden az taraftara oynamam''

Galatasaray şike yapmıştır diyen adam degıl mi bu ?

Amatör Türk futbolculariyla böyle hocalar anlasir zaten sadece. Kücümsemeye de gerek yok. Ispanya´yiz da sanki.

Iyi hocalar geliyor da ne oluyor? Mourinho gelse, "cok calisiyoruz" diye sabote ederler adami, kovdururlar. Öyle karaktersiz bu Türk futbolcularin %90´i.

O yüzden artik düsüncelerim tamamen degismis durumda. Türk futbolcusu taktikten sistemden anlamaz. Canim, cicim, aslanim, kocum, saldir vs. Budur Türk futbolu.

Biraz duruşunu korusa iyi teknik direktörde adamın ruhu amatör. Çok içten aklına ne geliyorsa söylüyor. :D

Gelirse bir Klopp etkisi yaratır diye düşündüm, sonra kendimden iğrendim.

korkarım ki kasımpaşa maçında sahaya atlayacaktır

Beklenir artık adamın canına tak etti büyük takım çalıştıramamak.Valla prandellidense sezon sonuna kadar yılmaz vural gelsin ne kaybederiz ki ? Yılmaz vural ile düşmeye oynarız diyen arkadaşlar prandelli başımızdayken cl şampiyonluğuna mı koşacaz.Ligler başlamışken iyi kaliteli hocalara takımını bırakıp gelmez.Boştakilerinde durumu belli :)

En azından sezon sonuna kadar şans verilip akla mantığa yatan bizim futbol kültürüne uyan macera aramayan bir hoca ile anlaşılabilir.

ciddi konusalim, futbolun fundamentalleri hususunda baya entellektuel bir heriw vural. hatta tr'nin en bilgili hocasi derim pratik harici konusmalarindan gordugum bu. lakin soytari davranislari kisisel gelisimini tamamlamadigini gosteriyor ama bundan bize nea. neticede yerli hoca olacaksa vural's fine i says. hirsli da adam.

Miguel Herrera yapınca aaaa ne çılgın karizma teknik direktör. Yılmaz hocam yapınca gelişimini tamamlayamamış, dengesiz...

Vallahi gelsin adam gibi hücum futbolu oynatmayı bilen adam. Gerçi koyu bir Fenerli diye biliyorum ama olsun adamın büyük takım yönetme hayali var.

Bu adam çok iyi hoca ama bu tarz şeyleri kendisi söylediği için kaybediyor bence.

Yılmaz hocadan emin değilim ama prandelli den en azından etki olarak daha olumlu olacağını düşünüyorum. Bana sorsanız Hikmet Karaman diyeceğim ama ondan da emin olamıyorum. Yerli antrenör yetiştirmemiz lazım. Çok geride kaldık bu konuda. Tugay Kerimoğlu da bir daha yardımcılık yapmaz. belki de en azından bu süreçte denenebilirdi.

Geri
Üst Alt