Ahmet Kocak
Sarı Üye
- 27 Mart 2014
- 506
- 113
- 733
En azından eğleniriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarin Telefonun basinda beklesin,mactan sonra olabilir birseyler.
Miguel Herrera yapınca aaaa ne çılgın karizma teknik direktör. Yılmaz hocam yapınca gelişimini tamamlayamamış, dengesiz...
Yılmaz Vural' ın Galatasaray için yaptığı şike açıklaması
Yılmaz Vural ın Galatasaray için yaptığı şike açıklamasıGalatasaray' da şike yaptı mı? Teknik Direktör Yılmaz Vural önceki gün TRTSpor'da katıldığı Birebir programına damgasını vurdu.
Yılmaz Vural' ın açıklamaları Galatasaray cephesinde hoş karşılanmadı.
3 Temmuz'un bir kurgu olduğunu belirten Vural, G.Saray'ın 4 yıl üst üste yaşadığı şampiyonluğun incelenmesi gerektiğini de söyledi.
Yılmaz Vural'ın gündeme bomba gibi düşen açıklamaları: "Ben kimlerin ne yaptığını söylesem şikenin o zaman başlaması lazım. Biz neye isyan ediyoruz, sistem gücün yanında. 55 sene o kadar şey getirdi ki iş 3 Temmuz'a kadar dayandı. Sadece 1 takımımız mı suçlu bu işte? Tesadüfen Nisan'ın 14'ünden itibaren kural çıkıyor diye son 5 maça takıldı olay, G.Saray hayatının en şanslı dönemini yaşadı ligi kötü bitirerek. Biraz şansı olsaydı herkes bu işte müdahildi."
TRTsporda bende izledim. Benim midem öyle geniş degil.
En azından eğleniriz.
Yılmaz Vural' ın Galatasaray için yaptığı şike açıklaması
Yılmaz Vural ın Galatasaray için yaptığı şike açıklamasıGalatasaray' da şike yaptı mı? Teknik Direktör Yılmaz Vural önceki gün TRTSpor'da katıldığı Birebir programına damgasını vurdu.
Yılmaz Vural' ın açıklamaları Galatasaray cephesinde hoş karşılanmadı.
3 Temmuz'un bir kurgu olduğunu belirten Vural, G.Saray'ın 4 yıl üst üste yaşadığı şampiyonluğun incelenmesi gerektiğini de söyledi.
Yılmaz Vural'ın gündeme bomba gibi düşen açıklamaları: "Ben kimlerin ne yaptığını söylesem şikenin o zaman başlaması lazım. Biz neye isyan ediyoruz, sistem gücün yanında. 55 sene o kadar şey getirdi ki iş 3 Temmuz'a kadar dayandı. Sadece 1 takımımız mı suçlu bu işte? Tesadüfen Nisan'ın 14'ünden itibaren kural çıkıyor diye son 5 maça takıldı olay, G.Saray hayatının en şanslı dönemini yaşadı ligi kötü bitirerek. Biraz şansı olsaydı herkes bu işte müdahildi."
TRTsporda bende izledim. Benim midem öyle geniş degil.
Hükmen 3-0 mağlup..Muslera
tarik semih koray telles
melo emre colak
bruma sneijder olcan
umut
bu dizilisle olmayacak bisey degil takim oynmasada ilk 3 e girerirz
Ne Yilmaz Vural nede Hikmet Karaman bu ikisinden birisi florya kapisinin icinden girerse yaziklar olsun. Ve bu Teknik adamlik ile alakali bir konu degil, severiz sevmeyiz bu takimin basinda bir Teknik Direktör varken, böyle terbiyesiz aciklama yapmanin etik yönü nerede ? Meslektasina zerre kadar bile saygi göstermeyen insanlara, ben neden saygi göstereyim ? Ama güzel alismislar, 30 yildir bu sekilde geciniyor ikisi de zaten, ve bu saaten sonra bunu acik acik gün yüzüne vuruyorlar utanmadan. Kac tane meslaktaslarinin arkasini oyarak, geldiler aceba bu güne kadar bir cok takimin basina ? Takimlarin basinda teknik adam varken " Ben yari fiyata calisirim, bu takimi toparlarim" diyenlerden bu iki zat. Eskiden bari bunlar gizli gizli yapilirdi, ama artik saklamaya bile tenezzül etmiyorlar. Insallah ikisi de hic bir zaman büyük takim calistirma firsati bulmazlar, hak etmiyorlar cünkü.
Hükmen 3-0 mağlup..
5 Yabancı var..hayırdır
* LG G2 Tapatalk *