Yılmaz Vural: ''Galatasaray'ın başına geçersem 50 binden az taraftara oynamam''

''Galatasaray'ın başına geçersem 50 binden az taraftara oynamam'

Sozlesmede madde mi olacak, bu nasil oluyor?

Son düzenleme:
''Galatasaray'ın başına geçersem 50 binden az taraftara oynamam'

Sozlesmede madde mi olacak, bu nasil oluyor?

Sanirim su anlamda diyor: Ben gelirsem stadda 50 binden az taraftar olmaz. Güya takimi costuracak ya, müthis oynatacak taraftarin da ilgisi fazla olacak.

Sanirim su anlamda diyor: Ben gelirsem stadda 50 binden az taraftar olmaz. Güya takimi costuracak ya, müthis oynatacak taraftarin da ilgisi fazla olacak.

+ ekonomiyi de duzeltcekmis, hem TD hem Yonetimde mi olacak :D

Bu geçeceğine hikmet karaman geçsin daha iyi zamanında feneri az yalamadi yılmaz vural bu adam şovmenin teki, hikmet karaman yinede teknik taktikten bahsediyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o değilde hamza hamzoğlu bu yılın kaybedeni oldu, biraz akıllı olsa bu hengamede hoca olurdu bize.

Ben olsam hic dusunmeden getiririm takimin basina bu adami... Eti senin kemigi benim hesabi... 1 sans hak ediyor artik, en azindan sezon sonuna kadar bakilir... Olmadi Burak Yilmaz ve Selcuk Inan a soyle kirilmaz degnek ile girer belki akillari baslarina gelir...

Prandellinin yerine kim gelirse gelsin kabulum, bugunku kadroyu gordukten sonra 80 yasinda gozleri kor bi nineyi getirsek basa bundan kotu kadro cikarip futbol oynatmaz herhalde

Geri
Üst Alt