Üye Görüşü Yılmaz Vural Takımın Başına Getirilmeli

ice_cube_wtf_gqvqs30u.gif
hahahaha sağlamdı bu

Zaman kaybı olur. Ha Prandelli' den daha iyi hoca ama köklü bir çözüm asla olamaz.

GT-I9300 Tapatalk

Bence de modern futboldan anlayan yani hızlı ve tempolu bir top oynatacak biri gelmeli,

bi yerli olarak ersun yanal tam da bunun için biçilmiş kaftandı..

steaming pile of horse shit

Cümledeki mana derinliğini herkes anlayamaz. Saygıdeğer emekli çiftçi Necmi amcamızın müsaadesiyle, İngilizce-felsefe-ziraat mevzularına kifayetiyle vakıf olmayanları, nacizane, aydınlatmak isterim;

''At bokundan iyi gübre olur, mahsul yüz güldürür'' demek istiyor, kıymetli büyüğümüz...

Daha iyi yerli seçenekler var. Bu adam bilgelikten çok uzak. Artik bu eski nesil hocalarin zamani geçti.

Yılmaz Vural ı istermisin deseler isterim derim.

Neden olmasın ?

Ne kadar kötü olabilir ?

Kardeşim bu takım Fatih Terim ile 6. olmadı mı ?
Bu takım Ünal Aysaldan önceki dönem 2010-2011 sezonunda Riijkard sonra hagi sonra Bülent Ünder yönetiminde 8. olmadı mı 46 puanla ?

Daha ne kadar Kötü olabilir ?
Küme mi düşürcek Yılmaz Vural ?

En güvendiğimiz kariyeri var dediğimiz adamların neler yaptıgını da biliyoruz..

Yılmaz Vural en azından Meloyu Stopere koymaz gidip Arsenal maçında...
Mancini de yaptı bunu ..

başka ne olabilir ? En kötüsü ?

Dediğim gibi en güvendiğimiz Hocalarla 6.da bitirdik 8.de

Fenerden 6 da yedik , Prandelliyle gelene gidene 4 lükde olduk .

Daha ne olabilir ?

Ben Yılmaz Vural ın bunlardan daha kötü bir sonuç alacağını ligi daha kötü bir pozisyonda bitireceğini düşünmüyorum...

Benim Hatırladıgım Yılmaz Vural gittiği her takıma çok iyi futbol oynatmış Büyük takım gibi açık korkusuz göze hoş gelen futbol oynatmaya çalışmış bir adam.
çoğundada başarılı olmusdur.

Çok da samimi içten bir adam Dürüst.

Bazı şeyleri görüyoruz.

Türkiye ligi o kadar abartılacak bir lig değil.
Fenerbahçe bile İsmail Kartalla devam ediyor yani hocasız..

Ben Yılmaz Vural ın takımı bundan daha beter oynatacağını daha kötü sonuçlar alacağını düşünmüyorum...

Elin bilmediğin adamlarına güveniosun milyon dolarlar veriosun saçmalıyor .
Birazda kendi adamımıza güvenelim..

Ama bunu derkende her önüne geleni GS a getirelim demiyorum...

Mesela Yılmaz Vural denenebilir.
Mesela Ertuğrul Sağlam denenebilir...
Elazığ ve Antep gibi çok küçük bütçeli ve grçekten zayıf kadrolu takımlara belli bir sistemi oturtmaya çalısan nispeten de başarılı olan Okan Buruk denenebilir.

Hiç tek başına şans vermediğimiz. Hep 2. adam gibi görünen ama her kötü sonuçda Suçladıgımız Tugay denenebilir..

Aragones ler Del Bosque ler Mancini Prandelli gördük işde.
Fatih Terimle 6. olmadık mı ?

Fenerden 6 yemedik mi ?

Yani ..

Tabi bu hocalar benim tercihim.
Oynattıklarını futbolu beğendiğim hocalar (Tugayı bir izleyemedik)

Ama mesela Ersun Yanal . Benim gözümde hoca moca değil. Oynattıgı futbolda rezalet prandelliden farkı yok. Arkasında TFF ve Aziz yıldırım sayesinde şampiyon oldular...

Mesela Hikmet Karaman . Şovenist. Çakma Terim. Gittiği her takımda sadece büyük maçlara odaklanan diğer maçlarda vasatı aşamayan bir hoca...

Ben Yılmaz Vurala Şans verilsin isterim.
Okan Buruk a isterim..
Tugaya Ertuğrula hayır demem..

Yilmaz Vural'i neden istemem biliyormusunuz? Cunku Yilmaz Vural'da Prandelli gibi Albayrak nederse onu yapar.

Bize Mancini gibi bir hoca lazim. Gerektiginde Selcuk filan dinlemeyip yanina alacak, Sabri'yi kadro disi birakacak adam. Mancini kalsaydi bugun Selcuk Inan G.Saray futbolcusu degildi, hoca satilsin raporu vermis. Mancini'nin yanlislari oldu tabi ki, buna bir sey demiyorum ama hoca da israr edilmeliydi.

Referans hastalığını yenip bir şans verilmeli bence.Bilemiyoruz iyi veya kötü olacağını.Görmek lazım.

prandelli kovulmasın, kovulursa da sadece yılmaz vurala sempatiyle bakarım, diğerleri leşçilikten bir adım öteye gitmez gözümde

Yilmaz Vural'i neden istemem biliyormusunuz? Cunku Yilmaz Vural'da Prandelli gibi Albayrak nederse onu yapar.

Bize Mancini gibi bir hoca lazim. Gerektiginde Selcuk filan dinlemeyip yanina alacak, Sabri'yi kadro disi birakacak adam. Mancini kalsaydi bugun Selcuk Inan G.Saray futbolcusu degildi, hoca satilsin raporu vermis. Mancini'nin yanlislari oldu tabi ki, buna bir sey demiyorum ama hoca da israr edilmeliydi.
Katılıyorum. Kariyerine odaklanmış bir adamdı mancini. O yüzden gitti zaten. Selçuk bey ne triplere girmişti forma çıkarmalar falan. Şimdi interde adam

Geri
Üst Alt