Yılmaz Vural: "Tudor ne yaparsa yapsın, bana ne ya"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
yilmazvural-640.jpg

TRT Radyo Haber
'e konuşan Yılmaz Vural "Bir kere duygusal olarak çok yanlış. İki taraf da haklı ama hoş olmadı. Ayrıca bir şey diyeceğim, Igor Tudor, Karabükspor'u şampiyon mu yaptı? Aldığı puan 27. Şimdi bakalım aynı oyunu Galatasaray'da oynatabilecek mi?" dedi.

Galatasaray'ın başına geçmesinin kendisine nasip olmadığını söyleyen Vural, "Ne yapalım kardeşim? Oluyor böyle şeyler. Galatasaray yönetiminden bana teklif gelmedi ama yönetim dışında herkesten talep geldi Galatasaray'da çalış diye. Neymiş efendim, 'Sneijder'i idare edemezler'' diyorlar. Böyle sığ düşünce olur mu? Yapmayın Allah aşkına. Riekerink'i geçtim. Tudor kariyerinde kaç tane yıldız futbolcu idare etmiş?" ifadelerini kullandı.

Yılmaz Vural, "Igor Tudor Galatasaray'da ne yapar?" sorusuna ise "Ne yaparsa yapsın. Banane ya." diye yanıt verdi.

Gama Spor

11. sıradaki antalyasporu teslim alıp bu takım küme düşerse etek giyerim diyip küme düşüren hoca

Bunun ailesi falan yok mu buna müdahele edecek. Yillardir soytari gibi hareketleri var.

Tam bir akbaba.

Ne zaman üç büyükler hoca konusunda sıkıntıya düşse başına üşüşüyor.

Lan oğlum sen şarlatansın bunu unutma hiç bir zaman.Büyük klüpte çalıştıramayacaksın.

Allah uzun ömür versin ama bari vefat edince tabutuna Galatasaray bayrağı koysunlar

Aslında bir yerden bakınca adama da hak veriyorum. belki de en fazla takım çalıştıran Türk td kendisi ama bir türlü 3 büyük takımdan birinin başına geçemedi. kendisi açısından üzücü bir durum

Sen ne gerizekali adamsin yahu al iste firsat git karabukun basina gec kalan maclarda alacagin puanlara bakalim

Geri
Üst Alt