Yine Ceza Yedik!

amaç bjk elazığı yenemezse son maç gs içeride takılır ve bjk yener 2.olur çabaları

Amac filan yok. Ligi 2. olarak bitiremiyorsak sucluyu disarida aramayalim.

Tapatalk

adamların futbolcuları her maç sövüyo süpürüyo hakemlere

bu ne demek oluyor.

umarım bu günlerden ders alıyoruzdur. takımımızın camiamızın kıymetini bileleim. medyaya uymayalım hepsinin fenerli olmasından daha çok hepsi gs ve aysal düşmanı.

Bu hafta sadece trabzona koymayacağız anlaşıldı!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tapatalk

Fener'in ekstra puanları olmasa şampiyonluğa oynuyorduk hala. Belki de biz garantilemiştik. Kötü top oynanır, hatta ŞL şansımız bile kalmaz o bizim sorunumuz ama kendilerine düzenleyici diyen adamlar adil olmak zorunda.. Talihsiz bir mesaj olmuş.

Tapatalk

Boyle bir ortamda saha icine bakilamaz.Surekli aleyhimize kararlar alinirken nasil sucluyu disarda aramayalim?Bu zihniyet tek bizde var galiba federasyonu bahane etmeyelim, hakemi, yabanci sinirini, cezalari bahane etmeyelim kendi oyunumuza bakalim falan.Bu ulkede sadece saha icine, futbola bakarak olmuyor.Rakiplerimiz en ufak sey icin ortaligi yikiyor.

tapatalk

Ulan tüpçü geberdiğin gün çok insan sevincek sen böyle devam et

Kural 2 kez degisti gikimiz cikmadi. Ustelik ilki tam da fener ceza alacakken oldu, butun cezalar silindi. Cikip sezon ortasi kural mi degisir dedigimizi hatirlamiyorum. Is isten gectikten sonra cekeceksin pasa gibi cezani. Yabanci sinirinda da aynisi oldu. fener hakemlerle puan mi caliyor, sen yaygara kopar.

Federasyonun tutumu yeni ya da daha once gorulmemis bir sey degil. Deplasman acizi, futbol fakiri olmusuz bir zahmet artik aglamayalim.

Tapatalk

öyle bir küfredeceğim ki.............

lan yavşaklar maçı konya'ya verip, İstanbul'daki seyirciyi cezalandırmak nasıl bir şeydir lan?

Allah bin türlü belanızı versin..

arena'da ben ve benim gibi binlerce taraftar efendi gibi maç izliyoruz.. bre gafiller, bre yavşaklar, bre hanzolar.. Konya'daki 3-5 barzoyu bahane edip bize nasıl ceza verirsiniz lan?

çıldıracağım arkadaş.. dünyanın neresinde görülmüş bir stadın başka şehirlerdeki küfürlerden dolayı kapatıldığı.. herşeyden önce insan haklarına aykırı..

iyi be arkadaş, biz de gidelim fenerin bi deplasman maçına, sarı-lacivert giyinip 90 dk küfredelim, adamlar da Kadıköy'ü kapatsın...

2002'den beri hem ülkeyi, hem sporunu hem de bilumum bütün dallarını .....tiniz... böyle rezillikler eskiden hakikaten yoktu..

bizim yönetim de kedi gibi susmaya devam etsin. lan arkadaş neden korkuyorsunuz. başkana hiç yoktan ceza verirler, kafalarına göre en ufak küfüre sahayı kapatırlar. bu itlere ağzınıza geleni saydırsanıza ,yeter artık bu emek hırsızı sürüngenlere.

Geri
Üst Alt