Yine Ceza Yedik!

tüpçü seninde seni oraya getireninde yeter ya yeter defollll git defollllllllll

GS'ı 2. yapmamak için çalışmalar devam ediyor! bjk 2. olup ŞL'ne gitsin de hemen elenip gelsinleri uzamasın şu avrupa maçları muhabbeti diyorlardır bu şerefsizler! Adamlar avrupa'da başarı falan istemiyorlar ki....

ona serbest dien kim

allahım ya

kendi kendine yazıp oynama

Dogru ya pardon yapanlarin cezasi hic bisey olmamis gibi süper ligde devam etmek

Haklisin serbest degil

BAK sana basit bir matematik oyunu Hani sana göre oynuyorum ya

futbol sektörümüzde hirsizlik ve dolandiricilik cezasiz birakilmistir buda = serbest - anladin mi bu basit Matematik oyununu

Benim bisey oynadigim felan yok futbol sektörümüzde üc maymunu oynayan bir cok utanmaz ile o utanmazlara inanan bir cok koyun var

Ben böyle oyunlara girmem girmek isteyen eger utanmiyorsa gitsin adalete bir fener yaksin

Bu cezayı veren fenerasyonu tebrik ederiz. Sizin gittiğiniz gün bu ülke futbolu ayağa kalkabilir ancak.

tupcu gittigi gun mahmu uslu yada fb yeni goz bebegi fikret tff baskani olur

tupcu gider fiko gelir o gider miko moko poko gelir :)

Haluk Ulusoy disinda adam gibi tff baskani gormedim hayatimda

geberene kadar tupcu ve onun soyunu devam ettirecek adamlarla kafamizi yorecagiz

boyle giderse futbolun tadi kaybolacak

eskiden GS 4 sirada bitirse bile hr macini heyacanla izerledim

3-1 yenilirken bile gol attigimizda cilginca seviniyordum ama simdi gel fenerasyonla ugras, sikecilerle var olasi var

Dogru ya pardon yapanlarin cezasi hic bisey olmamis gibi süper ligde devam etmek

Haklisin serbest degil

BAK sana basit bir matematik oyunu Hani sana göre oynuyorum ya

futbol sektörümüzde hirsizlik ve dolandiricilik cezasiz birakilmistir buda = serbest - anladin mi bu basit Matematik oyununu

Benim bisey oynadigim felan yok futbol sektörümüzde üc maymunu oynayan bir cok utanmaz ile o utanmazlara inanan bir cok koyun var

Ben böyle oyunlara girmem girmek isteyen eger utanmiyorsa gitsin adalete bir fener yaksin

ne anlattın

yine anlamadım

aga

Sasirdik mi?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ahahha keşke Melo küçük meloyu uzatsaydı tüpçünün eline belki deplasman maçlarını evimizde oynadık.

Iyi küfürler saldık konya da + Mesaleler

1 mac normal sasirmamak gerek

Ama biz fener olsaydik ceza yemezdik

* LG G2 Tapatalk *

Gençlerbirliği maçındaki kötü tezahürat yüzünden yedik cezayi.

●○●

Elini sıkmadı ya ondan işte bunlar, bu herif gittiği gün bayram ettiğimiz gündür.

Beşiktaş 'ın 2nciliği bir tetikçiye bakar.

Seyircisiz oynana maçta, maçın başında 1 ters karar, 1 penaltı ve 1 kırmızı kart yiyen Galatasaray'ı yenemeyecek takım yoktur.

----

Ör: Biri Cüneyit mi dedi?

[attachment=10022:cüneyt.jpg]

Ekli dosyalar

• cüneyt.webp
    cüneyt.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 31
Geri
Üst Alt